| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| O Yaşamalı! 2.5 Yaşında Kanser Hastası / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Duyarlı ve yardımsever arkadaşlarıma duyrulur! Okumadıysanız, görmediyseniz diye bu haberi foruma taşıdım. İçim sızladı bu yavrucağa... Ulaşabileceğim her yere ulaştıracağım bunu. Yardım edebilecek tüm arkadaşlarımdan, yardımlarını esirgememlerini rica ediyorum. Çünkü daha o minicik ve yaşamayı hakediyor... ![]() http://www.hurriyet.com.tr/saglik/83...d=229&sz=35733 Lütfen AYSU'yu ulaştırabilceğimiz heryere ulaştıralım. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-03-08 18:09 . |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Maddi durumu olmayan insanların bu şekilde tedavi edilmesi nereye kadar sürecek,buna bir çözüm getirilmesi gerekir,sağlık gibi önemli bir ihtiyacın kesinlikle ücretsiz olması gerekiyor.Paran varsa yaşa yoksa öl mantığı bitmelidir. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Yine karadeniz, yine kanser... Gerçeğimiz oldu bu bizim artık. Lösev yararına gece düzenlesek olmaz mı arkadaşlar ? Yazıyaz bir etkinlik düzenleyemez mi? __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Böyle birşey yapılabilirse çok güzel olur... __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Amacım konuyu ilk sayfaya taşımaktı. Yardım etmenin de bir karşılığı vardır. Hatta en güzel geri dönüştür. İnsana huzur mutluluk verir. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Allah şifa versin... Çok üzücü bir durum... Tekrar geçmiş olsun. Duyarlılığınız için teşekkürler Sayın Yinyang. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Ne kadar da güzel söylemiş, Sayın Serda... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|