| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
TMSF, yat davasını da kaybetti!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| TMSF, yat davasını da kaybetti! Dün TMSF tarafından önce yayın verilen ardından da yayından çekilen haberde, iki yatın sahipliği konusunda açılan davanın kazanıldığı iddia edilmişti. Ancak bugün yurtdışından gelen haberde, TMSF’nin açtığı davayı kaybettiği belirtilerek, davada gelinen nokta şöyle özetleniyor; TMSF, Airwaves ve Frequency isimli yatların sahipliği konusunda İngiliz Cayman Adaları´nda açtığı davayı kaybetti. TMSF'nin sahte olduğunu iddia ettiği ipoteklerin gerçek olduğunu onaylayan alt mahkeme kararı Cayman Adası’ndaki Ada Temyiz Mahkemesi tarafından onaylandı. Hiçbir mahkeme kararı olmadan yabancı bir şirkete ait teknelere el koyan TMSF, bir kez daha uluslararası yargı karşısında mağlup oldu. Şimdi tekne sahibi şirketlerin; TMSF yöneticileri hakkında zarar, ziyan ve korsanlıktan ceza davaları açacağı belirtiliyor. TMSF; tekneleri sahiplerine iade etse bile, TMSF yöneticilerinin uluslararası mahkemelerdeki bu ceza davalarında yargılanmalarına kaçınılmaz gözüyle bakılıyor. Devamı : http://www.inthaber.com/?bolum=haber...283&bolumid=12 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|