"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Akp`nin en başarılı olduğu konular?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Akp`nin en başarılı olduğu konular? 1-Okullarda şiddet oranı arttı 2-Terör yeniden hortladı 3-Dış borçlar arttı 4-Yabancı sermayeyi getirdiler milli sermayeyi yok ettiler __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Pazarlama olabilir en başarılı oldukları konu. |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 1. mesaja tebessümle bakmakla birlikte, kendi yorumlarımı yazmaya çalışacağım. Artıları: * Demokratikleşme yolunda önemli adımlar atıldı * Avrupa Birliği ile müzakereler başladı * Dış politikada statükocu anlayışa bir nebze olsun son verildi. Kıbrıs'ta, çözüm yolunda adımlar atıldı. * Enflasyon uzun yıllar sonra tek haneli rakamlara düştü * İç borç Faizleri %10'lara düştü (%60-70'lerden) ki yıllardır yapamadıklarımzıdan biriydi. Daha ucuz borçlanmaya başladık. Borcumuzun çevrilebilirliği arttı. Ekonomi, krizlere dayanıklı duruma geldi. * Banka faizlerinin düşmesiyle uzun vadeli, düşük faizli konut kredileri orta direği ev sahibi yaptı. Eksileri * Siyasal islam güçlendi, irticai hareketlerde artış gözlendi * Bilim adamlarınca bilim dışı kabul edilen Akıllı tasarım fikrinin, derslerde okutulması hakkında gelen bir soruya, Bilimsel temelleri olan Evrim teorisini kastederek "O da teori, bu da teori. Yaratılışı da okusun çocuklar" diyen bir Milli Eğitim Bakanımız oldu. * Avrupa Birliği uyumundaki ivme ilerleyen yıllarda düştü. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-06 01:11 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| TÜRKER AKP'nin artıları olarak birkaç madde sıralamış. Dünyanın değişimini göz önüne alacak olursak ekonomideki atakların dünya ekonomisinin yeni pazar ve sermaye ihtiyacından kaynaklandığı anlaşılabilir. Şu an ABD ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Dış açık tehlikesi yaşadığı için $ ın değerini düşürüyor. Bizler de bunu kendi ekonomik iyileşmemizden kaynaklanıyor rüyasını görüyoruz. Serbest pazar ekonomisi ile çalışan hiçbir ülke, ABD sıkıntı yaşarken ekonomisini geliştiremez, AB de dahil. Enflasyon oranlarına gelince kim hangi yüzdeyi uygun görürse o değer açıklanıyor. Bir de şu noktaya dikkat çekmek isterim; enflasyonun belirlenmesi için seçilen ürünler değiştirildi. Yani kimsenin kullanmadığı bir üründeki fiyat artışı düşük enflasyonun kaynağı. Akp artık (son 23 Nisan söylemleri dışında) kimseye güven vermiyor bence. Dinci kesim bile umutsuz. Sermaye aryışı içinde olan hükümet herhalde dinciler üzerinde iyi etki bırakmış olsaydı yeşil sermaye atağa kalkardı. Ben de PAZARLAMA konusundaki üstün başarılarından dolayı hükümetti şaşkınlıkla izlemekteyim. Bu iş son noktaya varmış olamalı ki su havzalarında sanayi sitesi kurma izni bile vermişler. Kanun hazır bile. Haber için http://www.cnnturk.com/arama/haber_d...haberID=165286 bakabilirsiniz. elisa Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-06 06:58 . |
|
| #5 | |
| İşte Başarılı Oldukları Konulardan Biri Daha AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut Koçak ağabeyini il müdürü yaptı! Sağlıklı hayat! AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Dr.Mahmut Koçak, ağabeyini il müdürü yaptı! Sağlık Bakanlığının en sevdiği şarkı: Lüküs hayat! Oh! ne rahat!TBMM personelinin neredeyse tamamının arabası var! VEKİL, AĞABEYİNİ MÜDÜR YAPTI! http://durduramazsiniz.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1325 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #6 | |
| En başarılı olduğu alan "Cem Uzan" konusudur :-) __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
ab hiç bir ülkeye yapmadığını yaptı, sizi birliğe almayacağım dedi, bizde paşa paşa kabul ettik! Kıbrısta uluslarası anlaşmlardan doğan hiç bir hakkımızı kullanmadık, refaranduma evet dememize rağmen ab verdiği yardım ve izolasyonla ilgili sözlerini tutmadı bizde buna ses çıkarmadık! Enflasyon düştü ya aman ne güzel herkes refah içinde yaşıyor, ekonomimiz çok düzeldi. Ayrıca nedense temel tüketim maddelerindeki fiyat artışı hiç mi hiç mi durmuyor??? Ayrıca bu fazi olayında, türk lirası dolarla sabitlendi tüm ekonominin dinamiği buna endekslendi. Ne güzel dimi reel faizler %10 dolaylarında. Acaba dünyada dolara %10 faiz uygulayan kaç tane ülke var? Krediyle ev alma konusunda şimdi bütün yabancı bankalar Türkiye'de kredi verme derdinde acaba neden? Bunlar dışında bu hükümetin en önemli artıları: 1-Cumhuriyetten her fırsatta intikam almaya çalışmaları(unakıtan pastörize likitin sümerbank hakkındaki açıklamaları, rektör aşkın konusu) 2-Gerici kadrolaşma 3-Ülkenin en önemli ekonomik kazanımlarının 3-5 yıllık karları karşılığında(çok iyimser oldu) peşkeş çekilmesi. 4-Terör konusunda sınıfta kalmaları 5-1 mart tezkeresi için abd'yle pazarlık yapılması 6-Maliye bakanımızın ailesinin komisyonculuğa başlaması 7-Meclis başkanının Cumhuriyete 23 Nisanda küfretmesi. liste uzar gider. Şöyle bir düşününce hakikaten bu ülkeye bunlar gibisi gelmedi... __________________
h s s a a i | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: :::İZMİR:::
| bende bir kaç şey söyleyeyim;Örneğin AKP döneminde verilen ihalelerin %85-90'ı AKP'li vekil veya bürokratların şirketleri tarafından alındı.Yani piyasadaki iş gücü baya artmış değil mi:-) |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| RTE en büyük başarısı Cem Uzan'ı bitirmesidir. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|