"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
MUZO ile yastık sohbetleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| 90 kuşagının radyo d den çok iyi bildiği isim Muzaffer Güsar.. öss ye hazırlanırken radyod ile yatıp radyo d ile kalkıyordum resmen... sestod Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-03-08 13:27 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| umarım bu hazırlanış stilinize rağmen güzel bir yer tutturmuşsunuzdur. ![]() şaka bir yana bu kişinin ağzının çok bozuk olduğunu bir çok defa duymuştum ama dinlemek hiç nasip olmadı. |
|
| #3 | |
| şu an övünnmek gibi olmasın ankara üniversitesi tıp fakültesinde okuyorum...muzonun programını dinledim yine şimdi yeni bitti.. ben de yatayım artık yarın 8 buçukta ders var... küfürlü konuşuyor evet ama ben şöyle düşünüyorum: programını sadece gülmek için dinleyenlere asıl vermek istediği mesajları... evet gülmeden put gibi izlemiyorum programı ama gerçekten toplumsal sorunlara yaklaşımı hoşuma gidiyor.. yazıda satır aralarını okuyabilmek denir ya ben de onun konuşmalarında demek istediklerini farkettikçe daha da hoşuma gitmeye başlıyor ![]() sestod Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-03-08 01:04 . |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Bende öss ye hazırlandığım senelerde çok dinliyordum. Ama uzundur radyo diye bir aletin varlığını unutmuştum. Sanırım iyi bir değişiklik olacak. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
| #5 | |
| http://www.yayinonline.com/asx/radyo...ises&lp=2blank bu linkten direk olarak radyo yayınını açabilirsiniz.. umarım bu yasak deildir... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Yasaksa bile artık çok geç. Teşekkür ederim. Aldım linki ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bende öss'ye hazırlandığım zamanlarda özellikle çok dinliyordum şimdi o kadar dinleyemesemde eğlenceli ve eleştirileri çok açık sivri dilli ama dinlettiriyor kendisini.Ben bir de onun tek kişilik gösterisini izlemiştim orda çok rahat o yüzden radyodan dinlemenin daha iyi bir olduğuna karar verdim ![]() __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #9 | |
| herkesin bir muzo macerası var demekki öss yıllarında ![]() __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
evet lisenin ilk yıllarında benm de gitmiştim tek kişilik gösterisine.. radyodakinden çok daha fütursuz bir şekilde konuşuyor... ama yine de çogu konuda haklı adam küüfür etmekte de haklı şimdi ne denir kii.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|