"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Chat Odası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Yazıyaz yöneticileri sohbet odası kurabilir misiniz? Bazı konularda forumlarda yazışmak yetmiyor veya yazılar silinebiliyor. Kuramazsanız... Sebebini söyler misiniz? __________________
Bir şey yapmalı. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Güzel olur ![]() Burda seviye sorunu yaşadıklarımızı "hele bir sohbet odasına gel görüşürüz" şeklinde dışarıya davet ederiz... ![]() yanlış anlama aklıma bu espri geldi Tabi yönetim karar verir. Neden olmasın. olabilir. |
|
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Bence de iyi bir fikir,ama umarım seviyeyi bozmaz.. __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| En azından denemeye değer bir uygulama olur ... |
| #5 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Turkiye´de yeterli derecede sohbet odasi oldugunu dusunuyorum. Birakalimda `yaziyaz` forum bu baglamda ayricalikli olsun. Burada zaten istediginiz dusunceleri ifade edebiliyorsunuz. Cok yakin oldugunuz arkadaslarinizin MSN´ini alip oradan zaten gorusebilirsiniz... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu uygulamaya kendi adıma konuşayım ki kesinlikle karşıyım. Yazıyaz forumun seviyesini yüksek tutan bazı uygulamalar vardır. Sohbet odalarına bu anlamda seviyeyi düşüreceğinden kesinlikle karşıyım. Sayın ABCDE'nin de dediği gibi bir çok yerde sohbet odası vardır. Yazıyaz forum sohbet edilmesi için girilinen değil, kültür ve fikir alışverişi için girinilen forumdur. Bu nedenle böyle bir uygulamanın gelmesi de son derece anlamsız olacaktır. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sohbet odalarının bulunduğu forumlardan edindiğim deneyim; bu tür yapılanmaların forumdaki üretimlere darbe vurduğu yönündedir. Sadece bu nedenle karşıyım. Yani ben de bu düşünceye sıcak bakamıyorum. ![]() __________________
Su da yandı Sel bastı su dayandı Üstüme su serptiler Tutuştu su da yandı |
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yazıyaz bir sohbet odasına yer olmadığını düşünüyoruz. Bu, forumun kuruluş mantığı ile bağdaşmıyor. Çetden yani hızlı mesajlaşmadan değil , karşıt görüşü okuyan üzerine düşündükten sonra fikirlerini ortaya koyan bir mesajlaşma anlayışından yanayız. Sohbet odasının Yazıyaz'ın niteliğine bir katkısı olmayacağı gibi zararı da olacağını düşünüyoruz. Böyle bir alan forum kurallarınca sınırlanan mesajlaşmaların yapıldığı bir alanda öteye gitmeme potansiyelini taşımaktadır. Sn.ABCDE'nin belirttiği gibi çok yakın olduğunuz kişilerin mail adresini alma ve onlarla iletişime geçme olanağınız mevcut ve internette yeterince chat odası bulunmakta. Kısacası chat odası açılması söz konusu değil. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| chat gibi sohbet odası gibi uygulamalara hiç ısınamadım... bana hep itici geldi... ben böyle bir chat odası açılmasına karşı olan grubdanım. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Bana göre forum'da sohbet odasına gerek yok. Aslında direk olmasarda,en direk olarak tüm konular sohbet odası sayılır. Hürmetler. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|