"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Neden bir Spor forumumuz yok

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Konu Araçları
Eski07-03-08, 23:39  #1
Bogazkaya

Giriş Tarihi: Mar 2007

Her konuda forumumuz var guzel sitemizde ama neden spor icin yok anlamis degilim
Yaziyaz'in seviyesini dusurecegine mi inaniyorsunuz sayin yöneticiler
Bu konuda beni aydinlatirmisiniz
Eski08-03-08, 11:08  #2
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Bu konuda daha öncede bir talep gelmişti. Olumsuz yanıt vermiştik.
Gerekçe olarak ise aşağıdaki nedenleri ifade etmiştik.
Alıntı:
Yazıyaz en nihayetinde bir "Düşünce" platformu. Dolayısıyla, ne "taraftar sayfalarına" ne de "spor hakkında genel bilgi" içeren sayfalara ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki, bizim dışımızdaki neredeyse tüm forumlarda bu tür sayfalar bulunmakta. Bu da bence buranın farkı olsun
Alıntı:
Ayrı bir forum bölümü olarak spor başlığının gerek foruma gerekse forumun işlevselliğine bir katkı yapacağı kanaatinde değilim.

Şayet spor faaliyetlerinden veya spor dallarının tarihinden bahsetmek isteyen üyelerimiz varsa bunları konu dışı bölümünde de ifade edebilirler.
Bu konudaki düşüncelerimiz bugün de aynı. Kaldı ki konu dışı bölümünde spor ile ilgili konu başlıkları mevcut durumda. Bu başlıkların yeterli olduğunu düşünüyoruz.
seha is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-03-08, 11:14  #3
ABCDE
Felsefe - İnançlar

ABCDE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Burada bir tirnak acmak isterim. Ne yazik ki, Turkiye´de spor denildigi zaman sadece `futbol, basketbol, voleybol, halter, gures` gibi toplamda 5 baslikta ozetlenebilecek seyler anlasilmaktadir. Bu ise Turkiye´de spor´un dahi anlam ve oneminin ne derece `geri` seviyelerde oldugunun acik bir gostergesidir. Ben bir takim tutmuyorum, hayatimda futbol maclarina gitmisligimde yoktur. Fakat, sporun bir toplum icin onemini bilmekteyim. Burada ise `SPOR` basligi altinda muhtemelen sadece futbol karsilasmalarinin sonuclari aktarilacak ve hicbir anlami olmayan kisir tartismalar yasanacaktir. Bu ise anlamsizdir. Bu sebeple bu onerinin geri cevrilmesi son derece anlamlidir.
Eski08-03-08, 11:25  #4
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Sayın Boğazkaya şöyle demiş:

Her konuda forumumuz var guzel sitemizde ama neden spor icin yok anlamis degilim
Yaziyaz'in seviyesini dusurecegine mi inaniyorsunuz sayin yöneticiler
Bu konuda beni aydinlatirmisiniz

Olsa ne olur?.Olsa sadece üç takım fener galatasaray,beşiktaşın tüm detayları konuşulur tartışılır.
Diğer takımlara yer bile verilmez.Şu andaki sözlü ve yazılı basında olduğu gibi.
Ayrıca forum'da spor la ilgili açılan konularda mevcut ordada gereken ilgiyi görmediği açıkca görülüyor.http://www.yaziyaz.com/forum/thread13973.html
Bu sadece bir tanesi.
Sevgilerimle.
Engin ol is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski13-03-08, 17:13  #5
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

Bende forumda spor diye ayrı bir başlık açılmasına gerek görmüyorum. Bazı forumlarda görüyorum spor konusu olunca futbol oluyor futbol olunca da 3 büyük takım oluyor ve tartışmalar çok hoş olmayan bir şekle dönüyor.

Zaman zaman sporla ilgili konu olunca konu dışı bölümünde zaten açılıyor.

Ayrı bir bölüm olarak spor bölümünün açılmasına gerek yok.
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-04-08, 11:42  #6
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Forum da spora ilişkin konular da yer almakta aslında... Sayın Engin Ol'un açtığı bir konu var, üzerinde mesajlaştığımız şu anda...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı