"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Neden bir Spor forumumuz yok/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Her konuda forumumuz var guzel sitemizde ama neden spor icin yok anlamis degilim Yaziyaz'in seviyesini dusurecegine mi inaniyorsunuz sayin yöneticiler Bu konuda beni aydinlatirmisiniz __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #2 | |||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Bu konuda daha öncede bir talep gelmişti. Olumsuz yanıt vermiştik. Gerekçe olarak ise aşağıdaki nedenleri ifade etmiştik. Alıntı:
Alıntı:
| ||
|
| #3 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Burada bir tirnak acmak isterim. Ne yazik ki, Turkiye´de spor denildigi zaman sadece `futbol, basketbol, voleybol, halter, gures` gibi toplamda 5 baslikta ozetlenebilecek seyler anlasilmaktadir. Bu ise Turkiye´de spor´un dahi anlam ve oneminin ne derece `geri` seviyelerde oldugunun acik bir gostergesidir. Ben bir takim tutmuyorum, hayatimda futbol maclarina gitmisligimde yoktur. Fakat, sporun bir toplum icin onemini bilmekteyim. Burada ise `SPOR` basligi altinda muhtemelen sadece futbol karsilasmalarinin sonuclari aktarilacak ve hicbir anlami olmayan kisir tartismalar yasanacaktir. Bu ise anlamsizdir. Bu sebeple bu onerinin geri cevrilmesi son derece anlamlidir. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Neden bir Spor forumumuz yok Alıntı:
Olsa ne olur?.Olsa sadece üç takım fener galatasaray,beşiktaşın tüm detayları konuşulur tartışılır. Diğer takımlara yer bile verilmez.Şu andaki sözlü ve yazılı basında olduğu gibi. Ayrıca forum'da spor la ilgili açılan konularda mevcut ordada gereken ilgiyi görmediği açıkca görülüyor.http://www.yaziyaz.com/forum/thread13973.html Bu sadece bir tanesi. Sevgilerimle. | |
|
| |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende forumda spor diye ayrı bir başlık açılmasına gerek görmüyorum. Bazı forumlarda görüyorum spor konusu olunca futbol oluyor futbol olunca da 3 büyük takım oluyor ve tartışmalar çok hoş olmayan bir şekle dönüyor. Zaman zaman sporla ilgili konu olunca konu dışı bölümünde zaten açılıyor. Ayrı bir bölüm olarak spor bölümünün açılmasına gerek yok. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Forum da spora ilişkin konular da yer almakta aslında... Sayın Engin Ol'un açtığı bir konu var, üzerinde mesajlaştığımız şu anda... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|