| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Meclis Başkanı Arınç´a özel, Katmerli emeklilik..!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Meclis Başkanı Arınç´a özel, Katmerli emeklilik..! Meclis Başkanı Arınç´a özel, Katmerli emeklilik..! Meclis Başkanı Arınç, 3 bin YTL fazla emekli maaşı için şahsına özel yasa değişikliğine göz yumdu... ![]() Haber Tarih: 29.04.2006 08:10:56 3 bin YTL`ye değer mi? Kıyak emeklilik ve maaş zammı milletvekillerinin hayallerini süslemeye devam ederken, TBMM`de kabul edilen Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu`nda sessiz sedasız yapılan bir değişiklik, TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eski Meclis Başkanlarına "katmerli emekli aylığı" imkânı sağladı. devamı: http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=14653 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-04-06 15:00 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bal tutan parmağını yalar diyorum. Ama galiba bunlar parmaklarını yalamıyor balın tamamını götürüyor. :D |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Gecen ay da, yanilmiyorsam, Kolombia devlet baskani ve milletvekillerini, ülkenin kalkinmasi icin maaslarini kendi istekleriyle yari yariya düsümüslerdi. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|