| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Depresyona hiç girmedim diyen var mı? Merak ediyorum gerçekten varmı hiç depresyona girmedim, ben mutsuzluk nedir, stres nedir bilmem diyen. Eğer varsa bunu başaran bizimle sırrını paylaşsın lütfen.Veya bu tür bir rahatsızlık hissedenler neler yaparak atlatmaya çalışıyor.Ben burada yazarak stres attığımı yazılanları okuyarak mutlu olduğumu söyleyebilirim. ![]() __________________
söz ola kese savaşı; söz ola kestire başı. |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
kimsenin bu iki kavrami yasamadigini söyleycegini sanmiyorum. Mutsuzluk ve stress. yüzyilin en yaygin hastaliklari. Kurtulmak bazen sanildigi kadar kolay olmasa da, bunun yollari var. Birini siz yazmissiniz, ben de söylüyorum, stresten kurtulmanin bir caresi de www.yaziyaz.com bana göre. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Hayat şartları gün geçtikçe zorlaşmaktayken sitrese girmemek elde değil.Ama bunu başarabilen varsa bunu nasıl başardığını açıkçası çok merak ediyorum.Lütfen bunun bi açıklamasını yapsın ve ne mutlu bu şanslı kişiye... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|