"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Neden bir RÖPORTAJ KÖŞEMİZ yok ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Forum ailemiz gibi oldu artık... Yüzlerimizi görmedik ama avatarlarımız artık markalaştırdı bizi... Birbirimizin fikirlerini okuyoruz, eleştiriyoruz, bu şekilde tanıyoruz... Benim bir önerim var: Forumun bir köşesini " RÖPORTAJ " için ayıralım ve haftada bir arkadaşımızla röportaj yapalım... Özel hayatı ve fikirleri üzerine sohbet edelim... Bu iş için ben talibim ve aklımdakileri foruma uygulamam için lütfen bana bir şans verin !!! Bir RÖPORTAJ KÖŞESİ açınız ve beni yetkilendiriniz, gerisini hallederim... Saygılarımla __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
| #2 | |
| Benim kafamdaki tasarıya göre ilk olarak DİĞER adı altında ki bölümde yer alan; - Konu Dışı - İtirazlar ve Şikayetler - Forum Hakkında başlıklarının altına bir de Röportajlar sayfasının eklenmesidir. __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
| #3 | |
| Daha sonra bu sayfa açıldığında ÜST KONU adı altında; RÖPORTAJ SAYFASI HAKKINDA VE RÖPORTAJ YAPILMASINI TAVSİYE ETTİĞİNİZ KİŞİLER diye bir konu açılabilir, burada ki talepler ve öneriler de dikkate alınabilir... __________________
| #4 | |
| Ve bu sayfada konu açma yetkisi yalnızca bana ve bir ya da bir kaç moderatör arkadaşa verilmelidir. Daha sonra benim öncülüğümde haftada bir kez forumdaki bir arkadaşımızla röportaj yapıp konu başlığı şeklinde yayınlayabiliriz... Röportaj yapılacak kişilere birlikte karar veririz... Röportaj forum üzerinde o konu üzerinde online yazışılarak yapılacaktır !!! __________________
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Olabilir. Fakat Röportajlar hangi doğrultuda olmalı? Özel hayat insanları ne kadar ilgilendirir. Düşünce yönünde ise isteğiniz zaten üyeler düşüncelerini açıkca belirtmeye çalışıyor. __________________
Bir şey yapmalı. |
| #6 | |
| Yani özel hayat ve düşünce derken, mesela bir kaç soru çıkarayım hemen size... __________________
| #7 | |
| - Bize biraz kendinizden bahseder misiniz ? - Doğum tarihiniz ? - Karakteriniz ve Düşünceleriniz üzerinde etkili kişiler ya da varsa kitaplar falan... - Hayattaki amacınız... - Yaptıklarınız ve yapmak istedikleriniz... - Genel olarak ideolojik düşüncelerinizin özeti... - İdealiniz ve hayalleriniz ... Bu tip sorular... Daha sonra tek cümlelik sorular... Şu an için net bir şeyler yok ama olsa fena mı olur ? ![]() __________________
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Öneriniz için teşekkür ederiz. Ancak forum bölümlerinde bir düzenleme yapmayı düşünmemekteyiz. Kaldı ki böyle bir bölüme de ihtiyaç yoktur. Tasarınız pekala konu dışı ya da forum hakkında bölümüne açılacak bir başlık içerisinde de gerçekleştirilebilir... |
| #9 | |
| Teşekkürler... __________________
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Aristo gün geçtikçe sendeki ilginç fikirler beni olduğu gibi tüm forumdakileri etkilediği kanısındayım. Gerçekten haklısın bir röportaj köşesi harika olur. En kısa zamanda yaama geçmesi isteyi ile beklemekteyim. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|