"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim
| __________________
an gelir -lâ ilâhe illallah- kanunî süleyman ölür |
| #2 | |
| Arkadaşlar az evvel sallandık, farkına vardınız mı ? İstanbul ve Yalova, İzmit... __________________
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Ufaktan bir sallandık. Umarım devamı gelmez. Bütün forumdaşlarıma geçmiş olsun. __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
| #4 | |
| Sağolasın dostum, sallantıyı epey hissettik, yumruk gibi geldi geçti... Açıklama gelmedi yetkililerden !!! İlk duyuran da SUPERONLINE idi !!! Helal olsun onlara... __________________
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| sn aristo ben balıkesir de teras katta oturuyorum, ben de hissettim depremi. Benim ev rasthane gibi ,maşallahı var. Herkese geçmiş olsun. Şu linkden türkiye deki bütün depremleri görebilirsiniz. http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/m...sevendays.html __________________
Bana bir dayanak noktası verin, dünyayı yerinden oynatayım. (Arşimet) Sürgün Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-03-08 21:30 . |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| 30-35 dakika kadar önce oldu. Bende İstanbul, Avrupa yakasında oturuyorum depreme tamda masamda yazı yazarken yakalandım. Hepimize geçmiş olsun. __________________
Söyledim ve ruhumu kurtardım. |
| #7 | |
Siyaset & Dergi Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ankara durdu diyorduk şimdi İstanbul'u salladı. Umarım devamı gelmez. Geçmiş olsun... |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Deprem iyi salladı.Şiddeti ve tam olarak merkez üssü neresi belli oldumu acaba? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | |
| Arkadaşlar merkez üssü Yalova... 4.8 şiddetinde bir deprem... Öncü mü artçı mı bilinmiyor... Bu arada henüz bir açıklama gelmedi yetkililerden !!! __________________
an gelir -lâ ilâhe illallah- kanunî süleyman ölür Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-03-08 23:02 .Sebep: Birleştirildi.. |
| #10 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Depremin şiddeti fazla değil en azından can kaybı yoktur,99 depremini hatırladım da.. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|