"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Demirel`den Akp`ye ve Arınç`a Cevaplar / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Demirel`den Akp`ye ve Arınç`a Cevaplar SORU: AKP TÜRBAN SORUNUNU ÇÖZECEK DÜZENLEMELERİ YAPABİLECEK KUDRETTE Mİ? BU SORUNU AKP ÇÖZEBİLİR Mİ? BUNA İNANIYOR MUSUNUZ? CEVAP: Hayır inanmıyorum. Bunu yapamaz. Bunu yapamaz çünkü Anayasa Mahkemesinin kararı var, Danıştayın kararı var, AİHM`nin kararı var. Hadi aş bakalım bunları da görelim. Soru: Anayasayı değiştirerek yapamazlar mı? Cevap: Neyle değiştereceksin! gel değiştir de görelim bakalım.! O işe kalktığınız zaman bakalım ne kadar destek göreceksiniz. Yani siz halktan aldığınız yüzde 26 oyla Türkiye`nin herşeyini mi değiştiereceksiniz. Türkiye`de başka güçler de var. Halk da var Türkiye`de. Siz halktan destek aldığınızı iddia ediyorsanız, hadi gidin bakalım yüzde 50`nin üzerinde oy alın da gelin göreyim. Soru: Sizin Türban sorunu için çözümünüz ne? Türbanı çıkarmaları mı sizin çözümünüz? Cevap: Orası üniversite, oranın kuralları var. Danıştay, anayasa mahkemesi karar vermiş. İlle başı bağlı okumak istiyorsan, başı bağlı olarak okunabilen yerler var, oraya git. Arabistan`da falan öyle yerler vardır, oraya gidin. orada okuyun. devami: http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=14730 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
SHP genel başkanı sayın M. Karayalçın'ın çözümü bari kabul edilse: O'nun çözümü sorunu "kamusal alan" saçmalığını daha az saçma olan "hizmet alan/hizmet veren" mantığıyla gideriyor. Bu durumda öğrenciler "hizmet alan" konumunda olduğundan kendi vatanlarında, dedelerinin kanlarıyla suladığı topraklarda özgürce okuyabilecekler, arabistana falan gitmek zorunda kalmayacaklar yani ![]() __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Demirel bu arkadaşlardan oy almamış gibi konuşuyor,acaba bunamış olabilir mi ![]() Arabistana gitmeden de eğitim almalılar,siyasetin çözümsüzlüğü hastalığı geçmemiş. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|