"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
İşte bahriyeli Bülent Ersoy/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Oğlum olsa askere göndermezdim sözleriyle olay yaratan ve hakkında soruşturma başlatılan Bülent Ersoy'un askerlik fotoğrafı yayınlandı. http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=13.03.2008 __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Yorumsuz... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #3 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bu resimler neyi gosterecek ki? Bu ulkede askerligin zorunlu oldugunu bilmiyor musunuz siz? __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #4 | |
| Biz bu ülkede askerliğin zorunlu olduğunu biliyoruz.Uzayda yaşamıyoruz.Bu resimler ne gösterirse göstersin sadece haber niteliği olan bir durum gazetede haberi yapılmış bende burda paylaştım o kadar. __________________
|
| #5 | |
| Gazetenin amacı; dikkat çeksin de ne olursa olsun, sayın arkadaşlarım... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. oguzoglu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-03-08 22:47 . |
|
| #6 | |
| Bütün gazetelerde ki haberler aynı niteliği taşıyor o zaman bu anlamı mı çıkarmak gerek yani... __________________
|
| #7 | |
| Konu Hakk. sayın arkadaşım " Konu Hakk." Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | |
| Sayın arkadaşım ben bir haberi paylaştım o kadar.Uzatmanın bir anlamı yok.İstediğiniz yorumu yapın buyurun. Saygılarımla. __________________
|
| #9 | |
İnançlar & Dinler ![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İlginç. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Basinimiz Sn. Bulent Ersoy'a tercihinden ve ya zorunluluktan cinsel kimligini diyelim (hafifletmek adina) degistirmesini belli'ki asagilayici buluyor; milli orduya zeval verecegini dusunuyorlar herhalde.. Ben bir asagilama ve onyargi goruyorum, takdir sizin. __________________
Gencler hayati seviyor, ama siz onlarin isyan etmelerine sebep oluyorsunuz. Lutfen sorumlu ebeveynler olun.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|