"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İranlı eşcinsel sığınma hakkı almazsa ölecek/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Londra’da öğrenim gören Mahdi Kazemi, İran’daki erkek sevgilisinin ‘oğlancılık’ suçlamasıyla idam edildiğini öğrenince sığınma hakkı için İngiltere ve Hollanda’ya başvurdu. Ancak başvuruları reddedildi İranlı bir homoseksüelin İngiltere ve Hollanda’ya yaptığı sığınma talebinin reddedilmesinin ardından ülkesine dönmek zorunda kalabileceği ve burada idam cezasına çarptırılabileceği belirtildi. http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=13.03.2008 __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bu ne biçim bir düzendir anlaşılamaz ? İşte bazı şeriat yanlısı Sayın Arkadaşlarım görsünler durumu... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Demokrasi ve özgürlük anlayışı kişisel değilde toplumsal olmalı değil mi ama!Şeriat rejiminin özgürlük anlayışı zaten yok kimse kusura bakmasın.Sığınma talebini reddeden ülkelerde bu insanın idamından sorumludur,öleceğini bile bile onu ülkesine geri gönderdikleri için. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Hadi İran yanlış yapıyor anladık ta diger ülkeler neden almıyorlar bu insanı ülkesine __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| #5 | |
| Sayın Arkadaşlarım; Batının çifte standardına ve insan hakları anlayışına şahit olun, işte... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Hep sucluyu yanlis yerlerde ariyoruz. BATI, hangi bir siginmaciyi kabul etsin soyler misiniz? Bugun bu dunya capinda cok basit bir olaydir. Bugun olumun golgesinde yasayan milyonlarca insan vardir. Her birisi BATI´ya siginma talebi ile geliyorlar. BATI, her talebi kabul edebilir mi? Bu reel acidan mumkun degildir. Kimse bu durumda BATI´yi elestirmesin. Bu sadece haksizlik. Oysa ki, elestirinizi bu barbar dusunus sekline getiriniz. Iran´i elestiri yagmuruna tutunuz, protesto ediniz. Iktidari bu yonde bir karsi girisimde bulunmaya cagiriniz vs. Ama sucu hemen bati´ya atmak, kolayciliktir. Bati´ya degil ama bu ilkel, kohnemis, ucube zihniyet yapisina karsi tavir alin... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Ayakta durmayacakları kadar küçük bir kafesin içinde şehirde teşhir ediliyorlar, sonra asılıyorlar. Herhangi bir kanıtta her zaman gerekli değil. İtham ya da şüphe de yetiyor. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Sayın ABCDE; Ben bunlara katılmakla birlikte, bu dedikleriniz olurken söz konusu eşcinseli de infaz edeceklerini hatırlatmalıyım... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #9 | ||
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
Aslinda sizi cok iyi anlamaktayim. Ama sizde bu olayin sadece medyatik olmasi disinda bir olaganustuluk olarak algilamayin. Bakiniz, Afrika´nin cesitli yerlerinde binlerce insan hunharca olduruldu, kasabalarin bazilarinda tum yasayanlarin kollari kesildi, insanlar kadin-cocuk demeden katledildi, halen edilmektedir... Binlerce insanin hayatlari halen tehlikede. Cok zor sartlarda multeci kamplarinda yasamaktalar. Bu insanlarin hepsi daha iyi bir yasam icin, hayatta kalmak icin siginma istiyor. Iste, o elestirilen BATI, bu insanlara da yanit veremiyor. Aralarinda sansli olanlar bir sekilde Avrupa´ya ulasabiliyor ama hepsi icin bu sans yok. Bu sebeple butun dunya´yi BATI gibi yapmaya calismak en dogru tavir olacaktir. Yoksa butun dunya´yi BATI´ya doldurursak BATI diye birseyde kalmayacaktir. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig | |
|
| |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Asil barbarligi kendi vatandasimiz yapiyor, Iran'inkisi lafta kaliyor, bakin: Aptalmış bu genç AYRILIKÇI BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ADINI VERSEYDİ HİÇ PROBLEMSİZ AVRUPALI OLURDU!!!!!! Birde Londra'da eğitim görüyorsun, sığınma talebinin kabul olmasını istiyorsan T. C ni hedef alan bir terör örgütünün üyesiyim desene. Sana birde sevgili bulup verirler, ahh be evladım ahh hemde ne ahh. . . __________________
"ben beni ilgilendiren tarafiyla ilgilenirim" anarsik bir soyutlanmadir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|