"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Belediye kitabında şeriat propagandası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Belediye kitabında şeriat propagandası ![]() Önü arkası bitmiyor yapılanların, daha birinin etkisi geçmeden diğeri ortaya çıkıyor… Yaptıkları ortaya çıktıkça savunma hep aynı haberleri yokmuş… Yazıklar olsun kişilikten uzak takkiyeci zihniyetin her türlü davranışı… Nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum, yapıyorsan, yaptığın doğruysa,yaptığının arkasında sonuna kadar durursun… Yok yaptıkların yanlışsa daha baştan yapmaman gerektiğini bilir, insan olmanın, doğru insan olmanın, onuruyla yapmazsın… Her türlü Sinsi davranışı, yalanı dolanı, yap sonra takkiye… Kişilik işte, bu kişilik yapısının kendilerini götüreceği yer aşağıda yeni evlenenlere dayattıkları şeylerde görünüyor… Bunun Adı inanç değil, bunun adı çağa ayak uydurmak değil, bu topluma hiçte iyi niyetli yaklaşım değil… Bunun adı …. Söylemeye dilim varmıyor… Okuyun adını sizler koyun… Okuyun yapıcı eleştirilerinizi ve tepkilerinizi ortaya koyun…. Toplumun dini inancının Müslümanlık olması, bu adamlara bunu yapma hakkı vermiyor… Peki nerede hükümet.., toplumu ileriye , toplumsal huzuru sağlamak adına iktidara gelenlerin bütün bu olanlara tepkileri… Aldıkları yada alacakları önlemler… Ama onlar, Rejimin temel ilkelerini eleştirmekle, yıpratmakla meşguller, işleri başlarında aşkın… Peki nerede bu topluma sorumluluk duyan din adamları,sorumlu bilim adamları... Alıntı:
Oysa bu toplumu ileriye götürecek bilim adamımız yazıyor bu kitabı imza onun ...Yazıklar olsun... İnanıyor olmak, bu yapılanlara bizi köhnemiş toplum yapısı içinde mahkum etmeye çalışanlara tepkisiz durmak değildir.. *** Yazıklar olsun…Başka ne diyebilirim ki… Yazıklar olsun… Gözünüze dizinize dursun… Bu toplumu geriye götürmek isteyen zihniyetlerin hakkından Allah gelsin… Eğer varsa benim Bu toplumda biraz hakkım… Bu insanlara hakkımı asla helal etmiyorum… Haram olsun… Haberin tam metni *(Kaynak: 01/05/2006 @ RADİKAL) *** *tna *** __________________
Herkese; Yaşam mücadelelerinde başarı.., Aile ve toplum ilişkilerinde sevgi yoğun mutluluk.., Kişisel gelişiminde bilgi ve gelişmeye yönelik tutarlılık.., Kendi gibi düşünmesede karşısındakine saygı ve sevgi duyan insani duyarlık diliyorum... | |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
Her geçen gün yeni bir skandal!! Halkımız uyumaya devam ediyor.. Yerel medya bu haberleri es geçiyor.. Neyseki internet var! __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2006
| Kız çocuklarının 9 yaşından sonra evlendirilebileceği ifade edilmiş kitapçıkta.İkiyüzlülüğe bakar mısınız? Bir yandan ahlak da ahlak diye ahkam keserler öte yandan sübyancılığı, ufacık çocukların cinsel istismarını yasalaştırmak isterler. Benim gözümde böyle bir ifadeyi kitabına koyanın, o kitabı dağıtanın ve okuyup onaylayanın çocuklara tecavüz eden sapıklardan pek bir farkı yoktur. Hatta denebilir ki sıradan bir tecavüzcü bu işi dinin arkasına saklanarak yapmadığı için daha az tehlikelidir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|