"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
davut sulari.büyük ozan/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Ne Çıkar Şu dünya içinde ben aciz kulun Fikirlerdir görmeseler ne çıkar Hakkın selamını geçerken yolda Dönüp bana vermeseler ne çıkar Dost ile dost bir menzile yeterken Bir kenarda durup kendim beklerken Yüz bin dertle bir yatakta yatarken Kapım açıp sormasalar ne çıkar Davut Sulari’ye bade erince Ezirail başucuma gelince Birgün can cesetten ayrı kalınca Beş arşına sarmasalar ne çıkar __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... pi__el Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-03-08 12:24 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Ne Çıkar Şu dünya içinde ben aciz kulun Fikirlerdir görmeseler ne çıkar Hakkın selamını geçerken yolda Dönüp bana vermeseler ne çıkar Dost ile dost bir menzile yeterken Bir kenarda durup kendim beklerken Yüz bin dertle bir yatakta yatarken Kapım açıp sormasalar ne çıkar Davut Sulari’ye bade erince Ezirail başucuma gelince Birgün can cesetten ayrı kalınca Beş arşına sarmasalar ne çıkar __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|