"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tıp bayramı'nda büyük operasyon/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sivas'ta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin 11 ilde eşzamanlı olarak başlattığı 'Şifa 58' operasyonu kapsamında Sivas'ta çoğunluğu doktor ve hemşire 78 kişi gözaltına alındı. http://www.milliyet.com.tr/default.a...03.2008&ver=65 __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Arkadaşlarım; her meslekten böyle çürükler çıkmakta, denetim mekanizması nerede? Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bir sağlıkçı olarak ne yazacağımı şaşırdım! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
| Sayın Serda; bundan önce de dünyanın en ünlü ilaç firmasının adı karıştığı bir yolsuzluk olmuştu, hatırlarsınız... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
| Atamız Sayesinde Öyle Rahat Uyuyoruz ki Hala Uyanamadık. Bu çok güzel uydu konuya... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Bu ülkede her yerde yolsuzluk olur şaşırmamak lazım,bugün yolsuzluktan dosyaları bulunanlar mecliste oturursa dışardakilerini siz düşünün artık! Bu konular bundan sonra daha çok gündeme gelecektir,yerel yönetimlerin emrine verilirse hastaneler siz asıl haberleri o zaman görün.Bugün gelir getiren en iyi sektör sağlık sektörüdür,yolsuzluk olmasının tek sebebide budur. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #7 | |
| Önce diğer kurumların hastane ve poliklinikleri Sağlık Bakanlığına bağlanıp devlet hastanesi oldu, şimdi de hepsi yerel idarelere geçecek, bu en baştan beri planlanan durum... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | |
| Bence de daha vahim olacak, gidişat o yönde... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|