"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Taraf Gazetesi: Suçluyoruz ve herkesi suçlamaya çağırıyoruz!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Suçluyoruz ve herkesi suçlamaya çağırıyoruz: Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu'na ANKARA Şikayet eden: Taraf Gazetesi Okurları Şikayet edilen: Abdurrahman Yalçınkaya Yargıtay Başsavcılığı / ANKARA Suç: Görevi kötüye kullanmak İzahı: Yargıtay başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ''laiklik karşıtı fiillerin odağı haline geldiği'' gerekçesiyle Ak parti aleyhinde Anayasa Mahkemesi nezdinde açtığı kapatma davasında zorlama delil tesis etme yoluna gitmiştir: Danıştay Üyesi Mustafa Yücel Özbilginîn öldürülmesi ile ilgili olarak açılmış, gerekçeli kararı dahi yazılmamış, henüz kesinleşmemiş ve temyiz aşamasında mütalaası istenmek üzere önüne gelecek davadaki bir sanığın sözlerini aleyhte delil olarak sunmuş, böylece daha dosyayı görmeden davayla ilgili mütalaasını vermiş, görevini kötüye kullanmıştır. Gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ve talep ederiz. Ben de suçlayacağım.. DEMOKRASİNİZE SAHİP ÇIKIN! __________________
Egonuzu siyasal yönetimlere karşı koruyunuz. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Taraf Gazetesi aynı duyarlılığı %10 barajı içinde gösterir mi acaba? ![]() __________________
Yok! |
|
| #3 | |
| O apayrı bir konu.. Siz hukuk devleti duyarlılığınızı gösterin; baraj için yayınlayacağınız dilekçeye destek vermeyen İbrahim Tatlıses olsun. ![]() __________________
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| Ben de suçluyorum. Van savcısı şimdilerde kayın babasının marketinde çalışıyormuş. Büyük anıt ın ismini ilgili davaya yazdı diye. Hatta aynı isim gitsin doğum yeri şanlıurfa da ırgatlık yapsın. Görsün bakalım kraldan daha kralcı olmak neymiş bir görsün. Kemalist ideolojinin kilit ismi, laik türkiye nin kurtarıcılığı ona mı düşermiş bir görsün. __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
|
| #5 | |
| Hukuk devleti herkese lazım olur.. Bir ülkenin can damarı budur.. Bakın bir ilin koskoca savcısı bir iddiname düzenledi diye ne hale düştü.. Bu; üçüncü dünya ülkesi olmak demektir. Bu konudaki ısrar da üçüncü dünya devleti olmaktaki ısrardır. Kemalistlerin istediği de budur zaten. Aç bırak ve yönet! Halk bunu yer mi? __________________
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Bir konuya itiraz etmek için %10 gibi bir konuyu ortaya atmak ne anlama gelir? Konunun içeriği ile ilgili bir itirazım yok ama, itiraz ediyorum, bunu da başka konuya gönderme yaprak gerçekleştiriyorum. Başka bir anlam çıkarabilen var mı? |
|
| #8 | |
| Biz vatandaşları arasında herhangi bir nedenle ayrım yapmayan bir hukuk devleti istiyoruz sayın Evolution.. Gün gelir size de lazım olur bu, emin olun! __________________
|
| #9 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| 367 saçmalığıyla,dağlıca baskını sonrasındaki askerlerimizin suçlandığı iddiaalarla ve şimdiki başsavcının saçma sapan iddiaalarıyla YARGI benim gözümde bitmiştir. taraf gazetesini tebrik ediyorum başsavcının bir açığını daha yakalamışlar,cumhurbaşkanını da yargılama girişimine giren başsavcıyı tebrik ediyorum. |
|
| #10 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|