"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
" 9 Mart 1971 " olsaydı 3 milyon kişi katledilecekti !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| 9 Mart olsaydı 3 milyon kişi katledilecekti !!! Sıkıyönetimin askerî savcılarından Baki Tuğ’dan, 1971’de karşı darbe hazırlığı içinde olanlarla ilgili inanılmaz açıklama. Baki Tuğ, 3 milyona yakın insanın katledileceğini, ölüm listelerinin de MİT’in arşivinde olduğunu söylüyor. http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=29703 Not: Ne düşünüyorsunuz bu ilginç röportaj hakkında ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| aman baltayı taşa vurdunuz ![]() 9 mart olsaydı ülkenin cennete döneceği fikriyle yaşayanlar bir bir damlar __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Bizim Fetullahçı, koprador Aksiyon'un, muhteremlerden birisiyle yapmış olduğu ropörtaj hakkında ne düşünüyoruz... Öncelikle, daha önce yapmış oldukları yalan haberden sonra hala utanmadan yayın hayatına devam edebilme cüretini gösterdikleri için kendilerini kutluyorum. Daha sonra da, şu "3 milyon" safsatasını neresinden uydurduğunu merak ettiğimi belirtmek istiyorum. "Devlet sırrı" diyorsun da ; devlet sana mı söyleyecekti sırrını! 9 Mart hareketi, İki kola ayrılmıştır ; Bir tanesi "İhtilal için şartlar hazırdır, yapalım" diyenlerdir Diğeri "İhtilal iptal edilmiştir fakat demokratik düzlemin oluşturulması için cunta dağıtılmayacaktır" diyen grup. Birincisi; Faruk Gürler. İkincisi; Muhsin Batur. Muhsin Batur, "demokratik reform" sözü aldığı için darbeden vazgeçerek sözünü tutmuştur ancak Amerikancı kanatın alçak generalleri sözlerini tutmamış ve Faşist bir darbe gerçeleştirerek ülkenin anasını ağlatmış ve MİT' e sık sık gelen "27 mayısın sebep olduğu serbestlikten yararlanılarak gerçekleştirilen" şeklinde başlayan raporlar doğrultusunda 27 mayıs (göreli) demokrasisine ilk tırpan vurulmuştur. Ardından İşbirlikçi bir hükümet oluşturulmuş ve bu hükümet, ABD başkanının direktifleri doğrultusunda haşhaş ekimini yasaklamıştır!!! __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Ben 25 milyon kişi diye biliyorum. Baki Tuğ yanılıyor olabilir. Mit kayıtlarına bir daha baksın. 3 milyon kişinin adını teker teker tutmak , onun istihbaratını yapmak yerine doğrudan bütün ülkeyi öldürmenin daha akılcı olduğunu düşünerek hareket edecekmiş 9 mart cuntası Baki Tuğ bunu söylemeyi unutmuş. Yaşlılıktan olsa gerek... Fazla söze gerek olmayan bugün başsavcılardan dert yanan sözde demokrasi savunucularının başlığa balıklama atlayarak kendi garip dünya görüşlerini yansıtacağı bir konudan öteye gidemeyecek bir konu. Olmayan 9 Mart hakkında atıp tutup 12 Mart - 12 Eylül ve türevlerinin öldürdüğü binlerce insanı hasır altı etme , yapılanları yüceltme, sisteme meşruiyet katma çabasından başka bir şey değil. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() Cumhuriyet ve Demokrasi düşmanlıklarına , Demokrasiyi paravan edenlerin , demokrasiyi katleden, Deniz Gezmişleri asan 12 Mart savcısını klavuz almaları da ayrıca çok komik.... Haber kanalı da bilindiği gibi, Fethulahcı Aksiyon ![]() __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-03-08 19:38 . | |
|
| #6 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Söylemler ilgimi çekti konu açtım, kesinlikle katılmıyorum !!! __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| |
| #7 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
Bu adamın palavralarına inanmak aklıselim sahibi insanın işi değildir. 3 Milyon kişiyi kim, nasıl katledecekmiş? O tarihte İstanbul'un nüfusu bile 3 Milyon değildi. Bugün Ankara'nın nüfusu 3 Milyon civarında. Tüm Ankara'yı hangi güç, kaç kişilik bir militan gücüyle ve hangi silahlarla yok edebilir acaba? Atom bombası bile atsanız 3 Milyon kişi ölmez. Bir de bu insanların tüm Türkiye'ye yayılmış olduğunu düşünün. Böyle bir katliama, her şeyden önce fiziki olarak olanak yok. | ||
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Baki tuğ gibi amerikan destekli cellat fetvacıları kaç kişiyi öldürdü onun hesabını versin o alçak.Kendini amerikan emperyalizmine satmış apoletli diktatörler vatansever gençleri amerikanın çıkarı için darağacına gönderirken yalayacakları kemikleri düşünüp kuyruk sallayarak mutlu oluyorlardı.Şimdi hala hiç değişmemişler demekki. __________________
Z. |
|
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| sayın seha'ya katılıyorum. madem öyle bişey vardı, komple temizleselerdi memleketi. Kürtleri de kaldırsalardı hem, torunlarının başı ağrımazdı.. __________________
İsyan Ateşiyiz Biz, Yanarız Alev ALev!.. |
|
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| 71 darbesi öncesi Livaneli ve dostları Trabzon'da haftasonları buluşurlarmış. Sanat ve ara sıra da siyaset konuşurlarmış kendi aralarında. Üstelik bu toplaşmalar hep ailecek yapılan geziler şeklinde olurmuş. Sonra MİT'ten biri rapor yazmış: Bu adamlar komünist örgütlenmiş teröristtirler. Örgütün ismi de "Titrek Hamsiler" ![]() Yahu bu MİT adamı öldürür. Bu kadar yoz bir kurum bulmak zordur. Bakın bakın gülün, ya da akıttığı kan için bakın bakın nefret edin! __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|