"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
AKP nin Kapatılması İçin Gerçekçi Gerekçeler!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Genç Sivillerin gerekçeleri bana daha gerçekçi göründü. Sizce de öyle değil mi? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri Dağlı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-03-08 12:03 . | |
|
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Sevdim ben bu gerekçeleri. Derhal kapatılsın AKP. Yoksa gidişle Roberto Carlos'u da müslüman yaparlar, Felkamp'ın eşi ve genç kızını da kapatır AKP. Bir tanede ben ekleyeyim. Son zamanlarda İstanbul'da otoyolların çevresi bir hayli ağaçlandırıldı ve çimlendirildi. Bence bu da AKP'nin yeşil rengi sevmesinden kaynaklanıyor. Partiyi kapattıktan sonra bir zahmet başsavcı bu yeşil alanlara da el atıversin. Ne bileyim agaçları söksün çimlere su vermesin falan... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Alıntı:
söylenecek hiçbirşey yok ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bu arada bazı arkadaşlar da yargıtay başsavcısına çağrıda bulunmuşlar lütfen bir dava aç CHELSEA kapatılsın, Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligi Kupasını alması kolaylaşsın diyorlarmış ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| a) Ceoluğa soyunup elde avuçta ne var butun kitleri peşkeş cekmek, b) İktidarda bulunmasına rağmen darbe anayasasını değiştirmemek, c) 301'i kaldırmamak, d) Statukoyu kendi fikirlerini odaklaştıracağına,kendi adamlarını atayacağına kaldırmamak, e) Guldunyalar olmeye devam ederken,kadına biçtiği ozgurluğun sadece turbana endekslemek, f) Şemdinli krizini yonetememek ve şimdi ergenokon da çuvallamak, g) Kendi adamını atayacağına YOK'u kaldırmamak, i) El kadının dizinin dibinde verdiği poza rağmen değiştim nidaları atıp Suudi kralının ayağına kadar gidip cemaat gelenekleriyle ağırlamak, j)Hukumet edeceği bir çok konudan once Busht'un ağzının içine bakmak, k) Kıbrıs'a bir çozum getirmemek, l) AİHM turban kararından sonra AB'ye havlu atmak, m) Kürt sorununa hiç bir analitik çozum getirmemek, n)Sosyal güvenlik tasarısında iyice ipin ucunu kaçırmak... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Alıntı:
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: belki bilinen, aslında bilinmeyen.
| çok komik bunlar ya. __________________
////// Ruhun sessizliği, her sabah yeniden doğan, omuzlarında.. ////// |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Çok basit safsatalar oluşturmuşlar.Sanırım bunlara bakıp,"vay be hiçbirşey yokken adamların hakkını yiyorlar" denilmesini amaçlamışlar.Zaten safsataları kullanmadan böyle saçma birşeyi söyletemezler insanlara. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|