| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Demokrasinin Beşiğinden / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Evet arkadaşlar demokrasinin,insan haklarının beşiği sayılan Fransa'da sözde Ermeni soykırımına karşı gelmek hapisle cezalandırılacakmış...yalan olduğu her şekilde ispatlanmış tarihi her belgenin Türk tarafı aleyhine olduğu Ermeni meselesine bakışlarındaki çıkarcılığı ve riyakarlığı hissettiniz mi? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Aynı TC gibi :-) Burada soykırım oldu dersiniz, yargılanırsınız Orada olmadı dersiniz yargılanırsınız __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Fransa insan haklarının beşiği olsaydı bütün halkı sokaklara döktüren yasa tasarıları hazırlanmazdı. Yanlış yada dogru herhangi fikrin savunulmasının bir cezasının olmaması gerektigini düşünüyorum. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Yazdığım cevabın uslubuna gösterdiğiniz özeni, verilen bilgilerin doğru ve yanlışlığınada gösteriniz. Bu ülkede Türkiye soykırım yaptı diye konferanslar verildi. Ulusal gazetelerde bu yollu imalar varken, kim Türkiye'de soykırım iddiasında bulunduğu için cezalandırıldı? __________________
h s s a a i | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Sevgili arkadaşlar, Aşağıda, günümüz Türkiyesinde “Düşünce Suçu”nun ne görüntüler altında sürdüğünün basit bir resmini çizmeye çalıştık. Bu resim kaba bir eskizden ibarettir. Farklı suç(!?) tiplerinden örnekler vermeye çalıştık ve örneklerimizi de doğal olarak ulaşabildiklerimiz arasından seçtik. Yani bu resim eksiktir, fazla değildir. Sevgi ve saygılarımızla, (Şanar Yurdatapan ) http://www.savaskarsitlari.org/arsiv...ArsivSayfaNo=1 __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
savaşkarşıtalrı. com demek hmm gerçekten çok güzelmiş doğru ermeniler bizimle savaşmadılar biz savaşırken bizi arkadan vurdular savaş ayrı bir şey :D | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Kapitalizm işine geldiği zaman demokrat, işine gelmediği zaman baskıcı olur, hep aynı terane. Lozan konferansında Perinçek'i de tutuklamışlardı. Yetkili polis yada mahkeme (tam hatırlamıyorum) serbest bırakmış ama kendisi tutanaklarda ermeni soykırımının yalan olduğunu kanıtlamak için ve tutanaklara o şekliyle geçirtmek için serbest bırakılmayı reddetmiş ve sonunda amacına ulaşmıştı sanırım.. ![]() __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| sayın revolt; Fransanın insan hakları beşiği olduğu, sizin bizzat eleştirdiğiniz yazınızda bile bariz bir şekile ortaya çıkıyor. bakın ne diyorsunuz. "bütün halkı sokaklara dökdüren yasa tasarıları" demekki yasalar yanlış olunca vatandaş itiraz edebilmek için sokağa çıkabiliyor.. peki türkiyede, vatandaş aleyhinde olan yasaları protesto etmek için sokağa çıkabiliyormu? veya halkın bir kesimi sokağa çıkma cesareti gösterince başına neler geliyor görmiyormuyuz!.. sözün kısası şudur insan bir devleti eleştirirken evela kendi devletinin yediği haltları bir düşünür.. dalayısıyla bende fransa nın aldığı kararın siyasi olduğunu kabul ediyor ve kınıyorum. ama türkiyede ermeni katliamı nın yapıldığına (büyüklerimin bana anlatıkları toğrultusunda) bütün kalbimle inaniyorum.. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| sayın gılgamış; dediklerinize katılıyorum ama onlar en azından kendi vatandaşlarına öyle davranmiyor.. bizler ise hak arayan öz vatandaşlarımıza 3. ülkelerden gelen göçmen muamelesi yapiyoruz.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|