| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Mehmet Gül, “Dağda ölen PKK’lılar da bizim şehidimizdir” / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bunu yeni öğreniyorum. Şurası çok dikkatimi çekti. Anzaklar. Sanki kardeşimiz gibi bakıyoruz. Halbuki dünyanın bir ucundan hiçbir zarar görmedikleri türkleri öldürmek ve topraklarını işgal etmek üzere gelmişlerdi. Tarihimiz boyunca hiçbir zararımız bile en küçük mükabilinden olmamıştı onlara, ama bizi öldürmeye gelmişlerdi. biz ise onları gerçekten çok samimi bir ulus gibi görüyoruz. Çanakkaledeki törenlere gelenlere gösterdiğimiz ilgi ve alakada dünyada meşhur: çok ilginç http://anadoluhaber.blogspot.com/200...-ehidimiz.html |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Onlar buraya yerlesmege gelmedi.. Emperyalizm gidin dedi gittiler. Türkler Kore´ye giderken oraya bakkal acmaya mi gittiler. Bize de ayni sey söylenmisti, kuzular gibi gittik. Onlar sandiginizdan samimiler... Bir arastirin.. Sandiginiz gibi olsaydi australyanin her yerinde ATA´nin sözleri ve heykeleri dikilmezdi... HALKLAR SUCSUZDUR. ASKER DE, GERILLA DA OLSALAR...... saygilya __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Ben bu ropörtajdan sonra bu adama saygı duymaya başlamıştım, her ne kadar geçmişi kara olsada... Ama birileri bunu içine sindirememişti, nedense?... __________________
Onların Nemrut Mustafa Paşa Divanı varsa bizim de İstiklal Mahkemelerimiz var. Tayyip Erdoğan'lar sanık sandalyesine oturacaklar!... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Sözler doğru,ama söyleyen yanlış... __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sözler yanlış. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| ![]() Sol vicdan'dan nefret ediyorum... Teşekkürler.. __________________
Onların Nemrut Mustafa Paşa Divanı varsa bizim de İstiklal Mahkemelerimiz var. Tayyip Erdoğan'lar sanık sandalyesine oturacaklar!... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Dağda ölen PKK’lılar da öldükleri andan itibaren bizim şehidimiz. Bu vatanın kandırılmış evlatları olarak sözediyor. Allah inancı olan herkes özgür irade diye birşeye inanıyor. Günahlar da bu şekilde ortaya çıkmıyor mu? Bu açıdan anzaklarla pkk bir tutulamaz. Yine de Sn gezer' in dediği gibi; HALKLAR SUCSUZDUR. ASKER DE, GERILLA DA OLSALAR __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu cümle benim de dikkatimi çekmişti..Ama daha dikkat çekici tarafı "öldükleri andan itibaren" ibaresi..Çok ilginç doğrusu..Adam yaşıyorken ölmeli ölünce de şehit oluyor..Kafamız çok karışık galiba.. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
![]() " Çocukları kandırılmış ve dağa çıkmış " ya oyle olmayanlar için açıklama ne olurdu acaba? __________________
Errare Humanum Est. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|