"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Gaziosmanpaşa'da büyük patlama/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| İstanbul Gaziosmapaşa'da bir binada iş makinesinin yol açtığı doğalgaz patlaması yaşandı. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü 11 kişi de yaralandı İŞTE OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR http://www.hurriyet.com.tr/gundem/84...d=229&sz=77615 __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Tam tedbir alınmıyor herhalde... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #3 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Gaziosmanpaşa’da çalışma yapan İSKİ ekipleri bir faciaya neden oldu. Kazı yapan ekipler doğalgaz borusunu deldi. Mahalle savaş alanına döndü. Müteahhit firmanın 4 yetkilisiyle kepçe operatörüGaziosmanpaşa’da İSKİ’nin kanal işini yürüten müteahhit firma ekiplerinin doğalgaz borusunu delmesi sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada, 8 yaşındaki Oktay Korkmaz adlı çocuk yaşamını yitirirken, 4’ü ağır, 12 kişi de yaralandı. Savaş alanına dönen mahallede halk, kazıyı yapan kepçe operatörünü linç etmek istedi. gözaltında. ********* Bu ihmalkarlıklar daha kimlerin canını alacak.Haberi duyunca öyle korktum ki hemen telefon açtım yakınlarıma ama küçük Oktay çoktan yaşamını yitirmişti ve sorumluları bunun hesabını nasıl verecekler. Soruşturma açılmış ama nasıl sonuçlanıcak merak ediyorum. http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=19.03.2008 __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|