"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Eski sevgilinizin doğum gününü kutlarmıydınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Arkadaşlar,eski sevgilinizin doğum gününü kutlarmıydınız?Ya da siz, sizin doğum gününüzde onun kutlamasını istermiydiniz,beklermiydiniz? __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| hayır!... ya da şöyle düşünelim... sevgilimin eski sevgilisinin doğumgününü kutlamasını istemem.. tabi o da benim sevgilimin dogum gününü kutlamasın.. benim kutlasa bile benim için bir önemi olmaz.. ben de kutlamam... ne gerek var yanlış anlar filan.. al başına belayı... |
|
| #3 | |
| Bende öyle düşünüyorum.Ama o senin doğum gününü kutluyorsa onunda doğum günü kutlamak gerekir mi? En iyisi kutlamamak galiba... __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Ne kadar olgun olduğumuzu düşündüren bir soru, bu bence... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Doğum günü partisi bile düzenliyebilirim ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| eski sevgilimken doğumgününü kutlamıştım o da benimkini ama şimdi eşim oldu. Ama tabi onun eski sevgilisi şuan doğum gününü kutlasa kıyamet koparırım ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
![]() bana göre nasıl ayrıldıgınıza baglı kutlayıp kutlamayacagınız.. __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. | |
|
| |
| #8 | |
| ben hepsinin dogum günlerini tek tek kutluyorum..... sevgilinin eskisi olur mu? sevilmistir, hoslanilmistir, yasamimizdan bir kesittir. Reddettigimiz anda eski dediginiz sevgilimizle yasadigimiz o güzel günlerinn anlarin, gün batimlarin en büyük inkarcisi ve yalancisi olmaz miyiz?? Onlara ait ne varsa kuutlayin, kimseye zarar gelmez.. CÜNKÜ SU ANKI ESLERINIZ DE, BIR GÜN ESKI SEVGILLER OLABILIR??? __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| #9 | |
| Sevgilinin eskisi olur,artık görüşülmüyordur bir paylaşımda bulunulmuyordur.Gelecekte hayatının hiç bir karesinde sizinle olmayacaksa buna ne denilebilir?Eskiden yaşanılanlaraı kim yalanlar ki.. eskiden yaşanılmış iyi veya kötü izler bırakmış anılar kalır geriye...Kutlarsan farklı düşünür mü acaba mı..? sorularına girmeye gerek yok bence... __________________
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Kutlarsam farkli mi düsünür acaba dedigim bir sevgilim olmadi. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|