"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Ne olmasa yaşayamazdınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| aslında çok klasik bir soru ama forumda bulamadım.. geçen gün cep telefonumda şebeke gitti birkaç saat.. resmen hayatım felç oldu. hiç bi şey yapamadım.. telefon elimde, internet önümde birileri bari internetten bana ulaşsın diye bekledim. kendimi kaybolmuş gibi hissettim... cep telefonuma çok bağlanmışım onu anladım.. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
![]() __________________
İsyan Ateşiyiz Biz, Yanarız Alev ALev!.. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| O kadar çok ki... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşkım olmazsa... __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| sahram olmazsa yaşayamam.. |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Su ve hava. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| " Unutmak " fiili hep çok anlamlı olmuştur benim için. Net degildir çünkü yasadıklarınıza karşı. Unutmamak gereken şeyleri unuttugunuzda bir hoş, unutmanız gerekenleri unutmak için mucadele ederken tam unutamam artık deyip kabullenmelere gectiğiniz anda da unutmak bir hoştur. Bazen de hiç unutmayız unutmak istediklerimizi, işte o zaman aslında ne kıymetli bir eylem olduğunu anlarız. Ölümü unutmak olmasaydı yaşayamazdım galiba. __________________
Errare Humanum Est. |
|
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Kendimce değer biçtiğim herşey. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Onlar olmazsa zaten yasayamayiz.. Papatyalar da ölür otlar da.. Siz, asil ne olmazsa yasayamazsiniz? Örnegin ben, ask olmazsa yasayamam. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|