| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bizim Hayat ve Dünya anlayisimiz Ne?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Degerli Arkadaslar Ben bu Konuyu Acmamdaki sebep, Hani Hep Diyoruzya Almanlar söyledir Ingilizler Böyledir Ispanyolar söyle düsünür Italyanlar Böyle Düsünür Onlar Hayata Bu Gözle bakar Sunlar Su Gözle Bakar Onlar Bunlar Sunlar Vs. Peki Bizler Nasil Bakiyoruz Hayata? Bizim dünyaya Bakis acimiz Nasil? Bizim icin Siyaset Nedir? Politika Nedir ? Demokrasi Nedir? Din Nedir ? Medeniyet Nedir ? Egitim Nedir ? Kültür Nedir Insan Haklari Medir? Kadin ve Haklari Nedir ? Hayvan Haklari Nedir ? Size Birde Temel Dursun Fikrasi Anlatmak Istiyorum Siz Acaba Bu Fikradan Ne Algilarsiniz: Dursun ile Temel Sultanahmet Meydaninda Oturuyorlarmis,Yanlarina bir turist gelmis Ingilizce konusmus bizimkiler hic birsey anlamamislar o gitmis baska biri gelmis Almanca konusmus yine anlamamislar Baskasi gelmis Ispanyolca konusmus yine anlamamislar Baskasi gelmis italyanca konusmus onuda anlamamislar,Dursun demiski ya Temel Bizim Biraz Lisan Ögrenmemiz Lazim Bak hic birsey anlamadik,Temel :ee Biz Anlasak Ne olur Bak adamlar dört lisan biliyor ama onlarda Anlamadilar ![]() Saygilar Zinnar Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-03-08 16:21 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|