"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bir araya geldiklerinde süper olan 3'lüler ???/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| - deniz kum güneş - yumruk tekme kafa - mazhar fuat özkan - at avrat silah - Metin Ali Feyyaz - 3 r yani ronaldo, rivaldo, ronaldinho - fizik, kimya, biyoloji - hale, lale, jale - back to the future 1-2-3 - kulak, burun, boğaz - sigara,kola, çerez - tekila, erik, tuz. - cut-copy-paste - yatak, yorgan, yastık - normal, super, kursunsuz - raki, beyaz peynir ve kavun uclemesi - gez, goz, arpacik - üçlü piriz - vatan, millet, sakarya - giriş, gelişme, sonuç - yol, su, elektrik - içki, kumar, kadın - inek şaban, güdük necmi, damat ferit - para, para, para - ctrl-alt-del - görmedim, duymadım, söylemedim - devlet, mafia, siyaset - x, y, z - zincir, takoz, cekme halati. - aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman - hıncal uluç, haşmet babaoğlu, kenan onuk - the good, the bad and the ugly - aykut kocaman, rıdvan dilmen, oğuz çetin - 333 - 1.çinko, 2. çinko, tombala - ali, veli, maria - karpuz, peynir, ekmek - domates, biber, patlıcan - debriyaj, fren, gaz - erman toroglu, sansal buyuka, ugur. - eyup sabri tuncer - ingiliz, fransız, temel - 90-60-90 Yenilerini bekliyorum... YUKARDAKİ YAZI www.okuloncesiforum.com SİTESİNDEN ALINTIDIR __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-03-08 18:41 . |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| At-silah-avrat |
| #3 | |
| Krema-kahve-şeker Adı üstünde 3'ü bir arada ![]() |
| #4 | |
| Baba-oğul-kutsal ruh |
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Erbakan-Erdoğan-Gül __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Din-Para-Siyaset. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #7 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kağıt-kalem-yazıyaz(mak) ![]() __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Doğa-İnsan-Sevgi Cömertlik-Dürüstlük-Saygı Anne-Baba-Çocuk Halk-İktidar-Sosyalizm |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Erdoğan-Gül-Fethullah. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Demirel, Ecevit, Erbakan __________________
tek gerçek ben'im. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|