"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tc Kimlik Numarası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| İnternette uzun süreden beri dolaşan bir habermiş bu. Az önce teyzem tv de duyduğunu ama hiç birşey anlamadığını söyledi. Ben de merak ettim bakınıyordum. Yazıyaz' da bulamadım. Tc kimlik numarasının son rakamının çift olması. Tek olanlar aleviymiş,kürtmüş.. vb gibi söylentiler çıkarılmış. Kuşkusuz bu söylentilerin saçma olması yanında acaba Tc vatandaşlarının hepsinin kimlik numaralarının sonu çift mi? Çiftse neden çift NOT: Bu şekilde çıkan söylentilerle de Halk olarak ayrımcılığa, mezhepe, ırka ne kadar önem verdiğimizi farkettim. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Biraz saçma olsaydı idare ederdik..Nasılsa alışmışız saçmalıklara..Ama bu çok saçma.. edit:Bu arada benim çift ile bitiyor..bir yandan da merak ettim.. ![]() __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|