"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Erdoğan, ATA`nın evindeki anı defterini yırttı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Erdoğan, ATA`nın evindeki anı defterini yırttı! ERDOĞAN, ATA'NIN EVİNDEKİ ANI DEFTERİNDEN AKP ELEŞTİRİSİNİ YIRTTI Erdoğan, anı defterini yırttı Başbakan Tayyip Erdoğan, Selanik'te ziyaret ettiği Atatürk'ün doğduğu evdeki anı defterine yazılan AK Parti eleştirilerinin bulunduğu sayfayı yırttı. Başbakan Erdoğan, Atatürk'ün doğduğu evin anı defterini yazarken geçen ziyaretinde neler yazdığını kontrol etmek istedi. Defterin sayfalarını karıştıran Erdoğan bu sırada AK Parti ile ilgili eleştirilerin bulunduğu sayfayı gördü. Sayfayı yırtarak alan Erdoğan, görevlilere "Bu defteri kontrol etmiyor musunuz? Herkes istediğini nasıl yazıyor?" diye sordu. Krize yol açan Deftere Türkiye'de yaşayan bir kişinin yakınları aracılığıyla yazdığı maktupları kaydettirdiği kaydedildi. http://www.haberturk.com/newengine.p...haber&@=226473 SEN KİM OLUYORSUNDA ATATÜRK`E YAZILANLARI KURCALAYIP YIRTIYORSUN.. __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK cemuzan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-05-06 01:26 . |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Acaba oraya birileri küfür yazmış olabilir mi? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Ya da Erdoğanın kaldıramayacağı bir eleştiri. |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Ne olursa olsun oraya yazılanları kontrol etmek Erdoğan`a düşmediği kesin.. Herkese görevini ve haddini bilmeli..Oraya yazılanlar Atatürk`e yazılmıştır. Bu yapılan saygısızlıktan başka birşey değildir. Terbiyesizlik, saygısızlık , haddini bilmezlik. Saygılarımla __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #5 | |
| Ben de o anı defterine yazma şansına erişirsem Cem Uzan hakkındaki fikirlerimi yazacağım o zaman CU'yu görürüz :-) __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
"Bır fasık (günahkar, suçlu, sabıkalı, yalancı, asparagascı) size bir haber getirdiğinde önce araştırın" ve "Bir topluluğa (veya kişiye) olan kîniniz sizi doğru yoldan (gerçeklerden) ayırmasın." Belki de böyle bir olay olmadı. Haberturk yine bir haber (!) uydurmuş olmasın? | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | ||
| Alıntı:
Aman ne komik adil bey... konu hakkında yazmayı öğrenin önce.. biz burda hayallerden bahsetmiyoruz.. olan olaylardan bahsediyoruz.. siz daha küçümseyin.. Türkiye İran`a dönsün bekleyin bakalım siz daha.. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Cem Uzan`ı suçlamaya gelince hepiniz bir olup bir güzel suçluyorsunuz ama??? Hani mahkeme kararı Cem Uzan hakkında ? İşinize gelince öyle işinize gelince böyle ... helal olsun! __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|