| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Cumhuriyet'ten tiraj rekoru / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İlhan Selçuk'un gözaltına alınmasıyla birlikte Cumhuriyet'in tirajında patlama yaşandı. Ortalama 70 bin tirajı olan Cumhuriyet, bugün 200 bin adet basıldı ve sadece yüzde 1'i geri döndü. Cumhuriyet almak için market ve gazete bayilerine giden vatandaşlar, "Tükendi" yanıtını aldı. Yoğun ilgi üzerine Cumhuriyet, yarın 250 bin adet basılacak. Öte yandan Cumhuriyet gazetesinin yarın "Türkiye ayakta" manşetiyle çıkması bekleniyor. http://www.gercekgundem.com/?p=121674 Cumhuriyet Gazetesinin ilk defa 200.000' e yakın sattığını görüyorum... Türkiye' nin en köklü Bugün bende alacaktım, kalmadı dediler.. Umarım yarın bulabilirim. Her zaman okumuyorum ben.. Ancak medyada kalan son tarafsız yayınlardan birisi olması Cumhuriyet' i önemli kılıyor . (Tarafsız derken iktidar yanlısı olmadığını kastettim) __________________
Yok! fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-03-08 23:47 . |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Ben bu olaydan sonra cumhuriyet almaya koşan insanları desteklemiyorum. Önceden cumhuriyet okumayıp, İlhan Selçuk'un gözaltına alınmasından sonra cumhuriyet almaya kalkmak bence AKP'nin öncülük ettiği sağ liberalliğe altyapılı bir şekilde karşı çıkmak anlamına gelmiyor. Bu insanlara "yarın Kadıköy İskelesi'nde eylem yapalım" diye çağrıda bulunsanız büyük ihtimalle geleceklerdir ve cumhuriyet mitinglerinden bir farkı olmayacaktır. bu gözaltından sonra cumhuriyet almaya karar veriyorsa bir insan, büyük ihtimalle başkaları tarafından yönlendirilen ve konu ile ilgili fazla birikimi olmayan birisidir. Bu bakımdan, gözaltı sonrasında cumhuriyet'in tirajının patlama yapması ile Hrant Dink öldürüldükten sonra onun cenazesinde on binlerin toplanması arasında herhangi bir fark yoktur. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|