"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Forum'dan ayrılma talebi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Daha evvel böyle bir iştiyakım olmuştu: Yetkili arkadaşlardan ayrılmak için müsaade istiyorum. Üyeliğimin silinmesi ayrıca rica olunur. ![]() ![]() ![]() Kırılan ve Kıranlara Büyüklerime saygı, küçüklerime sevgiyle Hoşçakalın __________________
dalga gecmek yalnizca amerikalilarin degil, benimde isim |
| #2 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sn.Devrim Türkmen sizi çok iyi tanıyamasamda az çok yazılarınızı takip ediyordum.Gitmek istemenize üzüldüm keşke paylaşımlarımız hep devam etseydi..Ancak kararınıza saygı duymak gerekir..Hoşçakalın..Sevgiler.. __________________
Kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi Sığındım senin sıcaklığına, Sevemiyorsan istanbul'u benim gibi Kaçalım yine bozkırlara... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hocam nereye yav daha karpuz kesecektik.. bozuk bir sistemde hiç bir şeyin düzgün olmasını bekleyemeyiz,bu forum da dahil..Yani bence bozuk olma toleransını vermelisin bir şeylere..Ne demişler sistem kötü kolla .......(uymadı ama) |
|
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() Ben de peynirle rakiyi hazirlamistim.. kalsaydiniz.. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Neden gidiyorsunuz yahu? Boş verin kalın bence. Ya da giderken bir iletişim adresi bırakın geriye. __________________
"Tarihte ne olmuşsa, öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur" Karl Marks |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Ben forumda çok yeniyim , ama bu forumun diğerlerine göre oldukça seviyeli üyelerden oluştuğunu ve uzun soluklu derin tartışmalar yaşandığını düşünüyorum. Mesaj sayınızın yüksekliğine bakılırsa foruma oldukça katkıda sağlamışsınız. Biraz dinlenin ve dönün. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Sayin Einhabt, guzel dileklerinizden dolayi size tesekkur ederim. Fakat sizleri tenzih ederek belirtmeliyim'ki yalanin dondugu bir platformda daha fazla yer almam aklima/sahsima uygun bir davranis olmayacaktir. Bu konuya mumkunse kilit vurulmasini istiyorum ve bir an once forumdan irak kilinmak istiyorum. Yetkililere duyurulur. __________________
dalga gecmek yalnizca amerikalilarin degil, benimde isim |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|