"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ne kadar ekmek o kadar köfte liberalleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ... Hal böyle iken, yazdıklarım arasında işlerine gelmeyenleri cımbızla ayıklayıp beni Aydın Doğan’dan ve Ertuğrul Özkök’ten emir almakla, emirler karşılığı da büyük maddi çıkarlar elde etmekle suçlayan mektuplar geliyor. Mektuplarda Sabah, Zaman, Yeni Şafak ve Star gazetelerinde yazan ve benim "hükümet yalakaları" olarak nitelendirdiğim bazı "liberal demokrat" arkadaşların hükümeti canla başla savunurken nasıl bir demokrasi ve fazilet mücadelesi verdikleri belirtiliyor. "Maddi çıkar" kavramı karşısında çok hassas bir kişi olarak ben de kamuoyunun dikkatine sunuyorum: 1) Bu "liberal arkadaşların" bazılarının bu gazetelere bağlı TV’lerde yaptıkları programlarda beher ay, benim rüyamda görsem inanamayacağım bir rakam olan, 20-25.000 YTL aldıkları biliniyor mu? 2) Bazıları nasıl oluyor da 2-3 kanalda birden program yapıyor? 3) Bazılarının özel işlerinde Başbakan’ı aracı yaptığı da biliniyor mu? 4) Nasıl oluyor da bazıları hangi gazetecilerin gözaltına alınacağını önden biliyor? * * * Ben çok ağır 28 Şubat eleştirileri yaptığım dönemde de aynı gazetede, aynı patron ve aynı yönetmenle çalışıyor, bugün aldığım maaşın o günkü karşılığını alıyordum. AKP döneminde bazı gazetecilere Cenab-ı Allah "yürü ya kulum!" demedi mi? http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...id=61&sz=54213 Liberal demokrat aydınlardan Cüneyt Ülsever sözde liberal, özde AKP yanlısı (Akapeci) köşe yazarlarını yazmış... Sorduğu sorulara hiçbirinin cevap veremeyeceği belli... __________________
Yok! |
|
| #2 | |
| Liberal aydın Cüneyt Ülsever daha önce yazdığı bir yazısında ( http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/....asp?yazarid=3 ) şunu soruyor... " ... "Sıkıysa istediğimiz gibi konuşmasın" diyerek Maliye Bakanı tarafından aşağılanan YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, göreve geldiğinde üniversitelerde özgürlüğü savunacağını söylemişti. Aynı başkan, herhalde aldığı bir emirle, son anda rektörlerin türbanı tartışmasını yasaklamaya kalktı. Reddedilince de rezil oldu. Özal iktidarında liberal olan, Erdoğan iktidarında Milli Görüş’e kayan, bir sonraki iktidar döneminde hangi görüşte olacaklarını tahmin edemediğim arkadaşlar, bakalım YÖK Başkanı’na ne tepki verecekler? " __________________
Yok! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Eveeet..her zaman ayrımını yapmıştım ; Bir tarfta liberaller vardır Diğer tarafta dinci yanaşması liboşlar... 1.' lerle tamamen aynı görüşte olmasak da kendilerine saygımız vardır. 2.' ler ise her devrin adamıdır,dalkavuktur, hokkabazdır, madrabazdır. 2.' lerin itibar görmesi demek, ayaklar baş olmuş demektir. Bir Çin atasözüne göre, "Bir ülkede küçük adamların uzun gölgeleri oluşuyorsa, o ülke için güneş batıyor demektir." __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| 28 Şubat döneminde bazı yazarların yazılarının başlıklarına kadar darbeciler tarafından belirlendiği ortaya çıkmış ve bu yazarlar da bunu pişkinlikle kabul etmişti. Şimdi de birilerinin bilgisayarından yayımlanmadan iki gün önce kapatma iddianamesi bulunuyor. Keşke tek tasma liberallerin boynunda olsa.. __________________
Egonuzu siyasal yönetimlere karşı koruyunuz. |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Ayrıca yazar Soros' tan fon alan yazarları yazmayı unutmuş... ![]() __________________
Yok! | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Konuyla ilgisi ortada.. Yani basının içerisindeki isimler çoğu kez kullanılıyor zaten. Bu fikirlere halel getirmez. __________________
Egonuzu siyasal yönetimlere karşı koruyunuz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|