"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Bu ocaklardan hangisi daha tehlikelidir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi ocak daha tehlikelidir? | |||
| Tas Ocagi | 0 | 0% | |
| Maden Ocagi | 4 | 16.67% | |
| Ülkü Ocagi | 15 | 62.50% | |
| Cay Ocagi | 0 | 0% | |
| Baba Ocagi | 2 | 8.33% | |
| Gaz ocagi | 3 | 12.50% | |
| Oy Verenler: 24. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Tehlikeli ocaklar az degildir dünyada. Ülkemizde de mevcut olan bu ocaklarin hangisi daha tehlikelidir? __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Hiçbir tehlikesi yok... Solun üstünden panzer geçince onlar da mahalle kavgalarına atıldılar.Artık alperenlerle ülkücüler birbirine giriyor ara sıra... __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
| #3 | |
| sayin antimaske solun üzerinden panzer manzer gectigi yok. Solu nasil tanimladiginizi panzer hikayenizden anliyorum ![]() Solculugu hala panzerin önünde kazik gibi duran akilsizlardan mi saniyorsunuz ![]() __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| aslında en tehlıkelı ocak, ocak ayıdır efendım. soguktur,kuru ayaz vardır. Mazallah bu soguk havalar ülkücüsünüde götürür,türkücüsünüde.. ülkücüsünü götürsün, sorun yok. ama ya türkücülerimiz ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| başlık,anket şıkları ve siyaset kelimelerini bağdaştıramadım.bu konunun bu bölümde işi ne? __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
| #6 | |
| Haklisiniz, icinde türkiye siyasetiyle ilgili bir madde vardi da, oysa o da konu disi imis. bu durumda anket bu burada degil konu disi bölümünde yer almaliydi. Yönetici arkadaslar umarim bu hatami düzletirler. saygiyla __________________
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| En tehlikelisi ülkü ocaklarıdır.. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #8 | |
| Ben de öyle düsünüyorum, o nedenle gaz (!) ocagini da ekledim ya ?__________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... gezer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-03-08 20:27 . |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Maden ocağıdır,elbette yeraltı ocakları..Gökyüzünü görünceye kadar her madenci ölüdür.Eliniz kolunuz bağlanır kalır.Yok tahkimat yenilenmez,yok emniyet tedbirleri,yok grizu.Diş parlar,göz parlar gerisi koca bir yalan. Kendini savunmayı az buçuk öğrenmişti malum ocağa karşı. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Konu dışı bölümü bu konu için çok seviyeli bir bölüm olur kanaatimce __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|