| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İlhan Selçuk: "Davayı Açtırıyoruz, Zemin Hazırlayın"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||||||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Gözaltına alınan İlhan Selçuk 2 ay öncesinden elektronik takibe alınmış. Parti kapatma ve iddianame sürecini bizzat yöneten İlhan Selçuk'un üçüncü şahıslarla yaptığı görüşmeler ise gerçekten vahim. Bakın neler diyor ünlü yazarımız: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gözaltına alınan isimlerden birinin bilgisayarından davanın açılmasından 2 gün önceki tarihte kaydedilmiş bir iddianame çıktı. Ama ne tesadüf ki, iddianame, Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın hazırladığı iddianamenin tıpatıp aynısı ![]() İşte haberin kaynağı: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=308075 __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) bekirsami Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-03-08 21:37 . | |||||
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Nereden alıntı yaptığınızı belirtirseniz seviniriz. __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? serzeniş Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-03-08 21:37 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sayın bekirsami;nedir bu alıntıların kaynağı. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Hukuk devleti gereğini yapıyor diyenlere duyurulur. __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin |
|
| #5 | |
| Haberin kaynağı haber7.com. Özür dilerim eklemeyi unutmuşum. __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| O yüzden mi , serbest bırakıldı İlhan Selçuk , peh ! Herhalde mürteci kılıklı haber ajansları herkesleri kendileri gibi sazan bellese gerek ! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Haber7 Fethullatçıdır.Vatansever insanların yıpratılması için yalan haberler yayınlanıyor. |
|
| #8 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kesinlikle katılıyorum size.Bakalım daha neler çıkaracaklar. __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Hatay
| Nedense hiç şaşırmadım,fakat bu işin ucu dokunması gereken yerlere henüz dokunmadı,bunların isimlerini veremiyorum fakat tahmin etmek hiçte zor değil. |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Haber7 fethullahçı falan değil, Türkiye'nin en çok takip edilen haber sitelerinden biri. Ayrıca Fethullahçı olduğunu kabul etsek bile ne değişir? Vatanı kurtarmak için kapatma davası açtırmak, kanlı darbe planları yapmak, kaos yaratmak için eylemler hazırlamak vatanseverlik değil midir sizce? __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|