"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski06-05-06, 02:26  #1
YAZGI

YAZGI'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Meczuplardan Muhteşem Cümeleler...

[indent]-Allah müslümanı değil, sıfat ve esmaını açığa çıkaranı sever!.. Batılılar ilim ve fende çalışarak Allah’ın İlmini, Sıfatlarını açığa çıkardılar. İnsanlığa hizmet ettiler. Allah, çalışanı, hizmet edeni sever.

-Ben Allah değilim ama, Allah benim!… Şaşırmayın, çözmeye çalışmayın, zaten çözülmüş.
BENİMsediğim için ALLAH BENİM!... Anladınız mı?.. Kim kendini Allah’a verirse Allah da kendini O’na verir!.. Hazineyi, hazine olan alır…

-Allah’ı Bilmekle Allah’ı Bulmak bir değil!... Cereyanı bilirsin. Elektrik mühendisi olup santraller de kurabilirsin. Bu, elektriği bulman, hakikatine varman demek değil. Ne zaman bulur, hakikatine varırsın?Cereyan seni çarpınca!.. Çarpınca cereyanın hakikatini anlarsın!... Hak Aşkına çarpılanlardır Allah’ı Bulanlar!...

-Kendine kadın almak için bir sürü para döktün. Hanımı kolay vermediler sana değil mi? Şimdi Allah’ı istersin. Bir hanım bile çeyiz, düğün, masraf istiyor da Allah kendini sana ucuz mu verir?

Pahası ağırdır Allah’a talip olmanın. Çile, sıkıntı, dertle verir Allah kendini… Anladın mı?!...

-Allah’ı bulmak için kendimi bulmam lazım. Kendimi tanımam için kendime gelmem lazım.

- Allah sende yoksa, sen de yoksun!.. Sen de yoksan, Allah da yok... İKİ DİYE BİR ŞEY YOK!.. İkilik yok, hepsi BİR, hepsi kendisi ZATen…

……………….

YAZGI Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-06 02:28 .
YAZGI is offline  
Eski17-05-06, 15:41  #2
canugur

Giriş Tarihi: Aug 2005

Sizofren sacmalari icin tesekürler sayin yazgi.

Ilgli arkadasalar okusun bu incileri???
Eski17-05-06, 16:48  #3
explorer
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Apr 2006

iman nasip meselesidir herkeze nasip olmaz nasip olmayanlarda ineğe ateşe tapanlara düşünce özgürlüğü diyerek saygı gösterirken Allaha inananlara şizofren der.

ama ne acıdır ki onu sonsuz bir azap bekliyor
explorer is offline  
Eski17-05-06, 17:44  #4
revolt
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Apr 2006

Şizofren saçması da bir şey mi?
BEn yorum yapsaydım çok daha değişik şeyler söyleyebilirdim.
Örneğin;
Alıntı:
Allah kendini sana ucuz mu verir?
Bu ne demek şimdi?
Tövbe tövbe ....
revolt is offline  
Eski18-05-06, 00:25  #5
Hamas
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın canugur şöyle demiş:

Sizofren sacmalari icin tesekürler sayin yazgi.

Ilgli arkadasalar okusun bu incileri???

sn canuğur sanırım hayatınızda anlayamadığınız herşey sizin için şizofren bir saçmalık ibaresi ile adlandırılıyor.Yukarıdaki incileri okudum ve çok beğendim.Gerçekten çok derin manalar içeren cümleler ancak sizin materyalist düşünce yapınız tek kelimesini bile algılayamaz.
Anlam veremediğiniz herşeyi şizofreni ile suçlayacaksanız bir dr a görünmenizi tavsiye ederim.
Hamas is offline  
Eski18-05-06, 01:48  #6
cek

Alıntı:
Sayın pamir şöyle demiş:

Kendine kadın almak için bir sürü para döktün. Hanımı kolay vermediler sana değil mi? Şimdi Allah’ı istersin. Bir hanım bile çeyiz, düğün, masraf istiyor da Allah kendini sana ucuz mu verir?
"Bir hanim bile..." "Kendine kadin almak icin..." Kadini mal yerine koyup mesaj vermeye calismak..Aah bu zihniyet aah..

Alıntı:
Sayın pamir şöyle demiş:

-Allah’ı Bilmekle Allah’ı Bulmak bir değil!... Cereyanı bilirsin. Elektrik mühendisi olup santraller de kurabilirsin. Bu, elektriği bulman, hakikatine varman demek değil. Ne zaman bulur, hakikatine varırsın?Cereyan seni çarpınca!.. Çarpınca cereyanın hakikatini anlarsın!... Hak Aşkına çarpılanlardır Allah’ı Bulanlar!...
Herkese düsük voltaj geliyor artik, malum teknoloji bilim ilerledi, yalitim denilen birsey var..
Yoksa mühür mü olacakti?..:-)
cek is offline  
Eski18-05-06, 14:11  #7
YAZGI

YAZGI'nın Avatarı

"Kendine kadin almak icin..." o kadar yazıdan sadece bu kısa cumleyi cıkarabildiyseniz şayet,yazıyı tabiri caiz ise bir meczup gözüyle okumaya calısın...Onlar sizin yaşadıgınız boyutta yaşamıyorlar.Meczup deyince sizler,anıtkabir bombacılarını düsünüyorsanız yanılıyorsunuz.Hiçbir insan bu hakareti kabul etmez.Düşük voltaj tabirinizi kınıyorum ve kendi şahsıma yapılmıs bir hakaret goruyorum.Forumun en üstünde "SEVİYE" yazıyor sayın cek....
Eski18-05-06, 20:27  #8
canugur

allahin aslanlari nasilda savunuluyor degil mi??
Bu insanlar katil.
Yukaridaki inciler, allah adina cinayet isleyenlerin basina ve mahkemede verdikleri demeclerdir.
Cennet ugruna aydinlari yok eden, inancsiz diye insanlarin yasamlarini ellerinden alan kattillerdir

...ve nasil bir ülkede yasadigimizi görüyorsunuz ????

sayin pamir, adeta bir tuzak gibi getirdiginiz dökümana nasil da düstüler.
simdi laik demokrasinin degerini anlamak zamanidir.
tesekürler.
Eski18-05-06, 22:39  #9
cek

Alıntı:
Sayın pamir şöyle demiş:

"Kendine kadin almak icin..." o kadar yazıdan sadece bu kısa cumleyi cıkarabildiyseniz şayet,yazıyı tabiri caiz ise bir meczup gözüyle okumaya calısın...Onlar sizin yaşadıgınız boyutta yaşamıyorlar.Meczup deyince sizler,anıtkabir bombacılarını düsünüyorsanız yanılıyorsunuz.Hiçbir insan bu hakareti kabul etmez.Düşük voltaj tabirinizi kınıyorum ve kendi şahsıma yapılmıs bir hakaret goruyorum.Forumun en üstünde "SEVİYE" yazıyor sayın cek....

Sayin Pamir meczup olsaniz bir derece anlarim siteminizi, kaldi ki ben isyan edecek bir sey göremedim yazimda. Hele hakaret hic yok...Admin arkadaslar uygun görürlerse silerler o kadar...Ayrica yazinizi meczup gözüyle okumam icin akildan yoksun olmam beklenir ki bunu asla yapamam..
Saygilar
cek is offline  
Eski19-05-06, 12:04  #10
ali0_1
Forumdan Uzaklaştırılmış

Kimin bu sözleri ne için söylediğini geçelim...

Nerede şizofreni???

Sayın canuğur şizofreni nedir,ne değildir???

Tam olarak kime şizofren dediğinizi açar mısınız???(kıvırmadan lütfen)
ali0_1 is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı