"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| [indent]-Allah müslümanı değil, sıfat ve esmaını açığa çıkaranı sever!.. Batılılar ilim ve fende çalışarak Allah’ın İlmini, Sıfatlarını açığa çıkardılar. İnsanlığa hizmet ettiler. Allah, çalışanı, hizmet edeni sever. -Ben Allah değilim ama, Allah benim!… Şaşırmayın, çözmeye çalışmayın, zaten çözülmüş. BENİMsediğim için ALLAH BENİM!... Anladınız mı?.. Kim kendini Allah’a verirse Allah da kendini O’na verir!.. Hazineyi, hazine olan alır… -Allah’ı Bilmekle Allah’ı Bulmak bir değil!... Cereyanı bilirsin. Elektrik mühendisi olup santraller de kurabilirsin. Bu, elektriği bulman, hakikatine varman demek değil. Ne zaman bulur, hakikatine varırsın?Cereyan seni çarpınca!.. Çarpınca cereyanın hakikatini anlarsın!... Hak Aşkına çarpılanlardır Allah’ı Bulanlar!... -Kendine kadın almak için bir sürü para döktün. Hanımı kolay vermediler sana değil mi? Şimdi Allah’ı istersin. Bir hanım bile çeyiz, düğün, masraf istiyor da Allah kendini sana ucuz mu verir? Pahası ağırdır Allah’a talip olmanın. Çile, sıkıntı, dertle verir Allah kendini… Anladın mı?!... -Allah’ı bulmak için kendimi bulmam lazım. Kendimi tanımam için kendime gelmem lazım. - Allah sende yoksa, sen de yoksun!.. Sen de yoksan, Allah da yok... İKİ DİYE BİR ŞEY YOK!.. İkilik yok, hepsi BİR, hepsi kendisi ZATen… ………………. __________________
B İ Ş N E V ! YAZGI Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-05-06 02:28 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sizofren sacmalari icin tesekürler sayin yazgi. Ilgli arkadasalar okusun bu incileri??? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| iman nasip meselesidir herkeze nasip olmaz nasip olmayanlarda ineğe ateşe tapanlara düşünce özgürlüğü diyerek saygı gösterirken Allaha inananlara şizofren der. ama ne acıdır ki onu sonsuz bir azap bekliyor |
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Şizofren saçması da bir şey mi? BEn yorum yapsaydım çok daha değişik şeyler söyleyebilirdim. Örneğin; Alıntı:
Tövbe tövbe .... | |
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
sn canuğur sanırım hayatınızda anlayamadığınız herşey sizin için şizofren bir saçmalık ibaresi ile adlandırılıyor.Yukarıdaki incileri okudum ve çok beğendim.Gerçekten çok derin manalar içeren cümleler ancak sizin materyalist düşünce yapınız tek kelimesini bile algılayamaz. Anlam veremediğiniz herşeyi şizofreni ile suçlayacaksanız bir dr a görünmenizi tavsiye ederim. | |
| #6 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
Yoksa mühür mü olacakti?..:-) | ||
| #7 | |
| "Kendine kadin almak icin..." o kadar yazıdan sadece bu kısa cumleyi cıkarabildiyseniz şayet,yazıyı tabiri caiz ise bir meczup gözüyle okumaya calısın...Onlar sizin yaşadıgınız boyutta yaşamıyorlar.Meczup deyince sizler,anıtkabir bombacılarını düsünüyorsanız yanılıyorsunuz.Hiçbir insan bu hakareti kabul etmez.Düşük voltaj tabirinizi kınıyorum ve kendi şahsıma yapılmıs bir hakaret goruyorum.Forumun en üstünde "SEVİYE" yazıyor sayın cek.... __________________
B İ Ş N E V ! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| allahin aslanlari nasilda savunuluyor degil mi?? Bu insanlar katil. Yukaridaki inciler, allah adina cinayet isleyenlerin basina ve mahkemede verdikleri demeclerdir. Cennet ugruna aydinlari yok eden, inancsiz diye insanlarin yasamlarini ellerinden alan kattillerdir ...ve nasil bir ülkede yasadigimizi görüyorsunuz ???? sayin pamir, adeta bir tuzak gibi getirdiginiz dökümana nasil da düstüler. simdi laik demokrasinin degerini anlamak zamanidir. tesekürler. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #9 | ||
| Alıntı:
Saygilar | |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kimin bu sözleri ne için söylediğini geçelim... Nerede şizofreni??? Sayın canuğur şizofreni nedir,ne değildir??? Tam olarak kime şizofren dediğinizi açar mısınız???(kıvırmadan lütfen) |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|