"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hayatımızın özetini yazıyoruz !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Arkadaşlar, bi kaç gün evvel bi konu açmıştım; Neden bir röportaj köşemiz yok diye... Yöneticilerden red oyu aldık, aslında talep oldu önerime ama izin çıkmadı... Ben de şimdi burada biraz daha farklı bi denemede bulunuyorum. [color=Red]Hayatımızın özetini yazacağız !!! Hayatınızda sizin için önemli olan şeyleri yazınız... Hadi arkadaşlar buyrunuz, başlıyoruz. Öncelikle ben başlıyorum, örnek olsun diye ![]() Eğlenceli iştir, Vira... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-05-08 16:22 . |
|
| #2 | |
| Kitap, kalem-kağıt (klavye de olabilir , sevgilim, futbol topu...__________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-05-08 16:21 .Sebep: Değişiklik... |
|
| #3 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
![]() Sayın Serda, siz neden Hayatınızın özetini yazmıyorsunuz ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #5 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() Başlığın içeriği dolsun efendim, rica ederim ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Biraz megalomanca geldi..Artı biraz tehikeli.. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Uyku, içki, yemek, kadın ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Kitap, kalem, kağıt, şiir, içki, uyku, kadın, erkek.. hehe ![]() __________________
Son bir gece daha çirkin olalım... aycha.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Hem kadın, hem erkek, bu ne iş efendim ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|