"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sn phidas trafik kazası geçirmiştir./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sevgili phidas 22.03.2008 tarihinde ağır bir motosiklet kazası geçirmiştir. şu saat itibari ile sağlık durumu hakkında yeni bir duyumum bulunmamaktadır, olduğu anda sizlerle paylaşacağım lütfen dualamızla onun yanında olalım. stream Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-03-08 11:38 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Gecmis olsun dileklerimizi sunuyorum. Umarim bir an önce sagligina kavusur, yasamina devam eder. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Çok geçmiş olsun.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Olamaz! Umarım Sevgili Phidas'ın sağlık durumu çok kötü değildir, bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyorum. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Çok üzücü, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Sayın Phidas, umarım sağlığına bir an önce kavuşur. __________________
Ünlü fizikçi Werner Heisenberg kuantum araştırmaları sırasında ortaya çıkan şaşırtıcı sonuçlar üzerine şöyle söylemişti: “Doğanın atomaltı deneylerde bize göründüğü kadar saçma olması mümkün mü?” |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Çok kötü bir haber oldu bu..İnşallah çabuk atlatır.. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Çok kötü bir haber,inşallah ağır bir kaza değildir.Derdi veren Allah ,dilerim şifasını da verir.Acil şifalar diliyorum.. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Çok üzücü bir haber..Bir an evel sağlığına kavuşup,bizlerle tekrar beraber olmasını temenni ediyorum.... Harbey............ |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|