| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sayin özedönüs hakkinda/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Düsüncelerini her nekadar paylasamadiysamda, üslubu ve görüs acisiyla yazilarini severek okudugum ve deger verdigim, hatta zaman zaman kendisinden birseyler ögrendigim, sayin özedönüsün yazilarini özlüyorum. Forumdan ayrilisini büyük bir kayip olarak görmüstüm ve hala, bir ihtimal, geri döner diye bekliyorum. Sevgili özedönüs; geri dönmeyi bir boyun egis olarak degilde, bir erdemlik olarak görmenizi isterim. Gercekten de, yazilarinizla siteye cok büyük bir katki saglamaktaydiniz. Kararinizi bir daha gözden gecirip, geri dönmeniz dilegiyle. ![]() Saygi ve sevgiyle |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın özedönüşün bende foruma geri dönmesini isterim, keşke dönse. Ben sayın özedönüşün forumdaki bazı kişilerin uslübuna, bazı kişilerin hakaretlerine, insanların inançlarıyla alay edilmesine, insanların kutsallarıyla, dinleriyle, peygamberleriyle ilgili seviyesi düşük yazılara kızdığını ve bu yüzden ayrıldığını düşünüyorum. Belki yanılıyorum ama benim kanaatim bu yönde. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #3 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
| |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kendisiyle bazı konularda konuşmayı planlarken ayrılmaya karar vermiş. Ben de kısa zamanda dönmesini umuyorum. Yanılmıyorsam ayrılma sebepleri arasında bazı araştırmalardan internet dolayısıyla uzak kalması da vardı. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sevgili özedönüş'ün yazılarını özlüyoruz. SAĞLICAKLA. |
|
| #6 | |
| Kendisini bekliyoruz..Ancak üslubundan rahatsız olduğu kimliklerin bu konuda değişmesi neredeyse olanaksız.Çünkü onlar Norveç karikatür basını gibi hareket ediyorlar... Bu anlamda Sevgili Özedönüş'ün beklentilerinin gerçekleşmesi çok güç.. Yine de sabrına güveniyorsa ve gerçekten arzu ediyorsa elbette burada olmasına seviniriz. Eğer mutlu olamayacaksa da burada üzülmesine hiç gerek yok.. Saygılar, doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-03-08 14:16 . |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Yalniz, her nekadar sn özedönüsle zaman zaman anlasamasak ve ayri kulvarlarda yer alsak da, bu linkte bu yaziyi onun icin acmamin, kesinlikle sinsi bir davranis olmadigini vurgulamak istiyorum. Ben sn özedönüsün yazilarini okunmaya deger oldugunu düsündügüm icin böyle bir ise giristim. Dedigim gibi, örneginizi pek anlayamadigim icin üzerime alindim, nede olsa onunla ayni görüsü savunmayanlardanim, eger ortada bir yanlis anlasilma varsa simdiden özür dilerim saygilar | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Forumda sık sık takma ad değiştirmeler olduğundan sizle ilgili bir durum şu an itibariyle anımsamıyorum. Belki de daha önce bu anlamda tepki gösterdiğim kimliklerden olabilirsiniz ama dediğim gibi şimdi varsa da anımsamıyorum. Böyle bir girişimde bulunmanız elbette insancıl bir yaklaşım.. Ben emin olduğum adları biliyorum ama o adları buraya taşıyarak iyi niyetle açılmış bu başlığı bulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sayın Özedönüş keyif alabilecekse burada olması elbette iyi olur. Onunla İslami konularda yerden göğe anlaşamadığım gibi İslam'a Norveç karikatür basını gibi yaklaşanlarla Hiç bir konuda anlaşamadığımı da söyleyemem.. Umarım sizi ve benzer düşünce de olanları aydınlatabilmişimdir. Saygılar, doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Sevgili katrin: Sayın özedönüs geri dönme istegini bana bildirmistir. Belkide bu isteginizi okumus ve dayanamamısta olabilir ![]() Forum ahalisine duyrulur! Sayın özedönüs foruma geri gelme istegini adminlere bildirecektir. Sayın öze dönüs aramıza tekrardan hos geldiniz: __________________
Bütün insanlar kardestir. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Deizm hakkındaki fikirleri çok hoşuma gitmişti. Oradan aklımda kalmış ismi. Dönüyormuş, iyi bakalım ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|