Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sayin özedönüs hakkinda

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski24-03-08, 14:29  #1
katrin

Giriş Tarihi: Jan 2007
Sayin özedönüs hakkinda

Düsüncelerini her nekadar paylasamadiysamda, üslubu ve görüs acisiyla yazilarini severek okudugum ve deger verdigim, hatta zaman zaman kendisinden birseyler ögrendigim, sayin özedönüsün yazilarini özlüyorum.

Forumdan ayrilisini büyük bir kayip olarak görmüstüm ve hala, bir ihtimal, geri döner diye bekliyorum.

Sevgili özedönüs;

geri dönmeyi bir boyun egis olarak degilde, bir erdemlik olarak görmenizi isterim. Gercekten de, yazilarinizla siteye cok büyük bir katki saglamaktaydiniz. Kararinizi bir daha gözden gecirip, geri dönmeniz dilegiyle.

Saygi ve sevgiyle
katrin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-03-08, 15:19  #2
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

Sayın özedönüşün bende foruma geri dönmesini isterim, keşke dönse.

Ben sayın özedönüşün forumdaki bazı kişilerin uslübuna, bazı kişilerin hakaretlerine, insanların inançlarıyla alay edilmesine, insanların kutsallarıyla, dinleriyle, peygamberleriyle ilgili seviyesi düşük yazılara kızdığını ve bu yüzden ayrıldığını düşünüyorum.

Belki yanılıyorum ama benim kanaatim bu yönde.
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-03-08, 15:20  #3
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Alıntı:
Ben sayın özedönüşün forumdaki bazı kişilerin uslübuna, bazı kişilerin hakaretlerine, insanların inançlarıyla alay edilmesine, insanların kutsallarıyla, dinleriyle, peygamberleriyle ilgili seviyesi düşük yazılara kızdığını ve bu yüzden ayrıldığını düşünüyorum.
Herkesin bir sınırı var malesef ancak bende dönmesi taraftarıyım, kendi adımada bir özür borçluyum umarım en kısa zamanda döner..
giz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-03-08, 15:23  #4
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Kendisiyle bazı konularda konuşmayı planlarken ayrılmaya karar vermiş. Ben de kısa zamanda dönmesini umuyorum. Yanılmıyorsam ayrılma sebepleri arasında bazı araştırmalardan internet dolayısıyla uzak kalması da vardı.
Dağlı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski25-03-08, 12:44  #5
bol

Giriş Tarihi: Nov 2006

Sevgili özedönüş'ün yazılarını özlüyoruz.

SAĞLICAKLA.
bol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski25-03-08, 14:13  #6
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Kendisini bekliyoruz..Ancak üslubundan rahatsız olduğu kimliklerin bu konuda değişmesi neredeyse olanaksız.Çünkü onlar Norveç karikatür basını gibi hareket ediyorlar...
Bu anlamda Sevgili Özedönüş'ün beklentilerinin gerçekleşmesi çok güç..
Yine de sabrına güveniyorsa ve gerçekten arzu ediyorsa elbette burada olmasına seviniriz.
Eğer mutlu olamayacaksa da burada üzülmesine hiç gerek yok..

Saygılar,
doğançay

doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-03-08 14:16 .
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski25-03-08, 23:30  #7
katrin

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Sayın doğançay şöyle demiş:

Mesajı Göster
Kendisini bekliyoruz..Ancak üslubundan rahatsız olduğu kimliklerin bu konuda değişmesi neredeyse olanaksız.Çünkü onlar Norveç karikatür basını gibi hareket ediyorlar...
Bu anlamda Sevgili Özedönüş'ün beklentilerinin gerçekleşmesi çok güç..
Yine de sabrına güveniyorsa ve gerçekten arzu ediyorsa elbette burada olmasına seviniriz.
Eğer mutlu olamayacaksa da burada üzülmesine hiç gerek yok..

Saygılar,
doğançay
Ortaya attiginiz örnekle neyi kast ettiginizi tam anlayamadim, kusura bakmayin.
Yalniz, her nekadar sn özedönüsle zaman zaman anlasamasak ve ayri kulvarlarda yer alsak da, bu linkte bu yaziyi onun icin acmamin, kesinlikle sinsi bir davranis olmadigini vurgulamak istiyorum. Ben sn özedönüsün yazilarini okunmaya deger oldugunu düsündügüm icin böyle bir ise giristim.

Dedigim gibi, örneginizi pek anlayamadigim icin üzerime alindim, nede olsa onunla ayni görüsü savunmayanlardanim, eger ortada bir yanlis anlasilma varsa simdiden özür dilerim

saygilar
katrin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-03-08, 11:31  #8
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın katrin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ortaya attiginiz örnekle neyi kast ettiginizi tam anlayamadim, kusura bakmayin.
Yalniz, her nekadar sn özedönüsle zaman zaman anlasamasak ve ayri kulvarlarda yer alsak da, bu linkte bu yaziyi onun icin acmamin, kesinlikle sinsi bir davranis olmadigini vurgulamak istiyorum. Ben sn özedönüsün yazilarini okunmaya deger oldugunu düsündügüm icin böyle bir ise giristim.

Dedigim gibi, örneginizi pek anlayamadigim icin üzerime alindim, nede olsa onunla ayni görüsü savunmayanlardanim, eger ortada bir yanlis anlasilma varsa simdiden özür dilerim

saygilar
Sayın Katrin,

Forumda sık sık takma ad değiştirmeler olduğundan sizle ilgili bir durum şu an itibariyle anımsamıyorum.

Belki de daha önce bu anlamda tepki gösterdiğim kimliklerden olabilirsiniz ama dediğim gibi şimdi varsa da anımsamıyorum.

Böyle bir girişimde bulunmanız elbette insancıl bir yaklaşım..

Ben emin olduğum adları biliyorum ama o adları buraya taşıyarak iyi niyetle açılmış bu başlığı bulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Sayın Özedönüş keyif alabilecekse burada olması elbette iyi olur.

Onunla İslami konularda yerden göğe anlaşamadığım gibi İslam'a Norveç karikatür basını gibi yaklaşanlarla Hiç bir konuda anlaşamadığımı da söyleyemem..

Umarım sizi ve benzer düşünce de olanları aydınlatabilmişimdir.

Saygılar,
doğançay
Eski30-03-08, 00:51  #9
süpheci

süpheci'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Alıntı:
Sayın katrin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Düsüncelerini her nekadar paylasamadiysamda, üslubu ve görüs acisiyla yazilarini severek okudugum ve deger verdigim, hatta zaman zaman kendisinden birseyler ögrendigim, sayin özedönüsün yazilarini özlüyorum.

Forumdan ayrilisini büyük bir kayip olarak görmüstüm ve hala, bir ihtimal, geri döner diye bekliyorum.

Sevgili özedönüs;

geri dönmeyi bir boyun egis olarak degilde, bir erdemlik olarak görmenizi isterim. Gercekten de, yazilarinizla siteye cok büyük bir katki saglamaktaydiniz. Kararinizi bir daha gözden gecirip, geri dönmeniz dilegiyle.

Saygi ve sevgiyle

Sevgili katrin:

Sayın özedönüs geri dönme istegini bana bildirmistir. Belkide bu isteginizi okumus ve dayanamamısta olabilir

Forum ahalisine duyrulur! Sayın özedönüs foruma geri gelme istegini adminlere bildirecektir.

Sayın öze dönüs aramıza tekrardan hos geldiniz:
Eski30-03-08, 12:53  #10
kajmeran

Giriş Tarihi: Oct 2007

Deizm hakkındaki fikirleri çok hoşuma gitmişti. Oradan aklımda kalmış ismi. Dönüyormuş, iyi bakalım
kajmeran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 22:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)