"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
En güvendiğiniz kurum hangisi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: En güvendiğiniz kurum hangisi? | |||
| Türk Silahlı Kuvvetleri | 6 | 12.24% | |
| TBMM | 4 | 8.16% | |
| Cumhurbaşkanı | 3 | 6.12% | |
| Anayasa Mahkemesi | 4 | 8.16% | |
| Sivil Toplum Kuruluşları | 6 | 12.24% | |
| Diğer.. (Belirtiniz) | 5 | 10.20% | |
| Hiçbiri | 27 | 55.10% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 49. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sık sık böyle anketler yapılır. Yazıyaz' da tartışılmazsa olmaz heralde... ![]() Bakalım Yazıyaz' cıların en güvendiği kurum hangisi? (Seçenekleri mümkün olduğunca kısa ve az tutmaya çalıştım) __________________
Yok! fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-03-08 14:51 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sanırım iktidar partilerini TBMM ile birlikte değerlendirmek yanlış olmaz... Sendikalar ve dernekler Sivil Toplum Kuruluşları olarak görülebilir... __________________
Yok! |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Mar 2008
| öyle bir ülkedeyizki kendimden başka kimseye güvenmiyorum neredeyse. ciddiyetsiz bir tsk , hiç bir güvenilirliği yok. e-mhutıra verip atıp tutuyor sonra kenara çekiliyor. operasyon yaptım diyor eline yüzüne bulaştırıyor sonra vatan haini avına çıkıyor. meclis desen ayrı bir komedi. millet iradesi diye bir safsata tutturmuşlar gidiyor. milletin aleyhine işleyen irade. bak sen şu işe. başbakan ssgsm için sendikalara yalancı diyip dururyordu ne oldu paşa paşa görüşmelere geri döndü. sen halkın bütün haklarını gaspet sonra pişkin pişkin millet iradesi de. cumhurbaşkanı desen ayrı bir komedi. ha sezer ha gül hiç bir farkı yok. demokratikleşme adına hiç bir katkıları yok. gülün bir de onay bakanı olma vasfı var o kadar. hukuk desen. onlardan korkulur. saçma sapan bir iddianame ile karşına çıkıverirler. iddianamelerde yanlışlıkla benim adım geçse vallahi beni de alırlar karambole getirip bir de suçlu çıkarırlar. stklara hiç girmiyorum . elle tutulacak bir stk yok. |
|
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Al birini vur ötekini elini versen kolun uçar.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şu an itibariyle HİÇ BİRİ şıkkı. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| TSEK;en azından hijyen ve sanitasyon kurallarına bir nebze uymaya çalışıyorlar :D Hiçbiriyle geçiştirmek istemedim.Bir yerlerde umut olmalı. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| HİÇBİRİ geçiştirmek değildir. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #8 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Hatay
| En güvendiğim kurum Halktır dolayısıyla TBMM'dir. |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Mar 2008
| Hiçbiri şıkkı bugünde de ve korkarım ki gelecekte de bende hakim anlayış olaraktan devam edecek. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|