"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Cheney asker pazarlığı için Ankara'da/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| abd başkan yardımcısı afganistan'a asker pazarlığı için ankara da, bakalım el tayyip gariban çocuklarını kaça satacak, işte muhtemel diyaloglar. Cheney- hello el tayyip, ne haber el tayyip- ooo aleyküm selam cheney baba, iyilik daa noossun,yav seni görünce franklin aklıma geliyor hep cheney- franklin de kim el tayyip? el tayyip- yav varya hani 100 dolarların üzerindeki başkan, o işte cheney- haaa !! anladım, tamam, tayyip bak bak yerde yüz dolar var !! (el tayyyip panik ile ) el tayyip- hani nerde ! nerde ! göremiyorum !!??*? cheney- hahahaaha !! yav şaka şaka, hep de yutuyorsun bu numarayı. el tayyip- yapma böyle cheney baba, biliyorsun dolara karşı ayrı bir zaafım var. cheney- el tayyip sanırım neden geldiğimi biliyorsun, yine asker lazım el tayyip- sen para'dan bahset, gerisi kolay, anlaşırız. cheney- biliyorsun bizim coniler ölünce amerika da protestolar oluyor, ama sizinkiler ölünce şehit deyip geçiştiriyorsunuz, o yüzden bende sana gelmeyi uygun gördüm. el tahhip- kısa kes aydın havası olsun, sen paradan bahset dedim ya ! cheney- 3000 asker için 500 milyon el tayyp- yok deve, sen bana 3000 gönder ben sana 550 vereyim, haahah cheney- çok şakacısın el tayyip, peki 800 milyon olsun, ne dersin. el tayyip-hayatta olmaz, 1 milyarını alırım, oda elim sıkışık diye malum önümüzde yerel seçimler var. tamam cheney baba, anlaştıkmı. cheney- yav çok sıkı pazarlıkçısın, dur bi hesaplıyyım kelle başına kaç paraya geliyor. el tayyip- hiç boşuna hesaplama benden daha ucuzunu bulamazsın, bak 3000 + 100 asker, okeymi, yüz tanede eşantiyon, benden. cheney- okey el tayyip, iyi pazarlıkçısın hakkaten, neydi o sizin eski başbakan, hani oyun bozanlar onu asmışlardı, adnan'mıydı. el tayyip- haaa bizim adnan menderesi diyorsun, ee nolmuş. cheney- nur içinde yatsın, ilk ondan almıştık askerleri, sırf ayağımız alışsın diye süt tozu karşılığında vermişti askerleri. el tayyip- evet hakkaten büyük tüccardı, zaten kendime örnek alıyorum sırf iyi tüccar diye anıtını bile yaptık. cheney- ha bu arada içerde vatanseverleri iyi sıkıştırıyorsun, tam bizim gibi politikacı oldun yav. el tayyip- eee boşunamı o kadar eğitim gördük. neyse hadi hayrını gör, yine lazım olursa yine gel, ben stoklar tükenmesin diye, yani ilerde bilal sıkışmasın diye herkese 3 er çocuk doğurun dedim, ha bu arada bilal nasıl. cheney- iyi iyi, senden bile vatansever, ben amerikayı bu kadar seveni görmedim, o senden bile amerikancı. el tayyip- öyledir benim bilalım, nede olsa geleceğin türkiye valisi. ******************************* heralde böyle olmuştur. ![]() __________________
kirli bir ırmaktır insan.kirli bir ırmagı icine alması ve bozulmadan kalması icin deniz olmalı insan |
|
| #2 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Verecekler askerleri... Onlarda sehit ya da gazi olup gelecekler... Birkac madalya, birkac toren... ABD ile elele dunya'ya demokrasi dagitacaklar... Eee ne de olsa buna mecburlar dimi yani... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim
| ...bu da bizim dünyanın, çağın neresinde olduğumuzun güzel ve acı verici örneklerinden biri... __________________
...adalet, evrenin ruhudur...ömer hayyam |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|