"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hangi gazetede yazardınız / yazmazdınız ???/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Diyelim ki çok ünlü bi köşe yazarısınız, hangi gazetede yazardınız ya da yazmazdınız, ve neden ? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Hiç farketmezdi... Zaman'da yazardım mesela... Veya taraf'ta... Star'da... Radikal'de.... Sabah'ta... Hiç fark etmezdi... İkinci bir soru olarak ''sizce o gazetede çalışma süreniz ne kadar olurdu'' diye sorarsanız. Cevap: 1 gün.. ![]() __________________
Onların Nemrut Mustafa Paşa Divanı varsa bizim de İstiklal Mahkemelerimiz vardır. Tayyip Erdoğan'lar sanık sandalyesine oturacaklar!... |
|
| #3 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Cumhuriyet gazetesi olabilir... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Yine Yazıyaz'da yazmaya devam etmek isterdim. ![]() __________________
Düşman Çizmesi Altında Yurdum! |
|
| #5 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Ben yazacağım gazeteleri değil de yazmayacağım gazeteleri yazsam daha sağlıklı ve kısa olacak ![]() Cumhuriyet Zaman Vakit Bu üç gazete dışında bütün gazetelerde yazardım sanırım (Unuttuğum varsa affola) __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Cumhuriyet,Sözcü ve Yeniçağa yazardım 157ku Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-03-08 21:24 . |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hiçbir gazetede yazmazdım çünkü hiçbir donmuş kalıbın ve zevzek ideolojinin kuklası olmak istemem. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Açıkçası kim parayı çok veriyorsa orda yazardım. Zaten uç bir yazarsam diğer uçtaki gazete beni önemsemez, teklif bile getirmezdi. Cumhuriyette de yazabilrdim, Vakitte de ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Türkiye'nin en çok okunan gazetesinde yazmak isterdim. O da POSTA heralde. Evet POSTA'da yazmak isterdim. Daha çok insanın ne düşündüğümü okuması için. __________________
Bir bebekten bir katil yaratan karanlık sorgulanmadan hiçbirşey yapılamaz. -Rakel Dink- |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| zamanında Hitleri yere göğe koyamayıp hatta kendisini Atatürkçü yapıp sonra solcu kisvesine bürünen şimdilerde de özüne dönen gazetede yazmazdım bir zamanlar pkknın yayın organı gibi çalışıp şimdi ulusalcılık taslayan gazetede ise hiç yazmazdım __________________
Bırakınız geçsinler, bırakınız yapsınlar! |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|