| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Hainsen Masonsun.... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Abdullatif Şener.... Herkes kendine göre bir yorum yapabilir.Ben o cenahın karşısından biri olarak sanırım şunu söyleyebilirim.Adı bir yolsuzluğa bunca yıldır karışmadı(erbakan dönemi de dahil).Bu çok önemli bir meziyet ülkemizde.Yani dürüstlüğünü takdir ediyorum. Ayrıca AKP iktidara ilk geldiğinde Şener Hükümet sözcüsüydü.Ayrıca Ekonominin başıydı bir yönüyle.Ancak Tuzla'da tersanesi olan AKP milletvekili Cengiz Kaptanoğlu birgün kendisinden şirketleri için ayrımcılık yapmasını yada buna göz yummasını istedi.Şener ise bunu reddetti.Bu yüzden hem ekonomideki rolü sınırlandı hem de hükümet sözcülüğü elinden alınıp Çiçek'e verildi.Bu da dürüstlüğünü katmerledi. Bundan sonraki siyasi yaşamını da izledik.Ilımlı demokrat bir isim oldu.Sonra ne olduysa oldu siyasetten bir süreliğine elini çekti.Hocalık yapıyor zaman zaman da siyasi olaylarla ilgili uyarılarda bulunuyor.Anlaşılan bu tutumu islamcı cenahı o kadar rahatsız etti ki bir açığını bulmak için fırsat kolluyorlardı.Sonunda da bulmuşlar.... Haberler vakitten alıntı.Ben vakitteki haberi okumadım ama vakitteki tarzı bildiğim için azçok tahmin edebiliyorum.... Abdüllatif Şener'e Masonlardan ödül Eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener, Rotary Kulüpleri toplantısında 'şeref üyeliğine' seçildi. Ankara’daki Tandoğan, Kale ve Yıldız Rotary kulüplerinin organize ettiği ve basına kapalı olarak 19 Şubat’ta Büyükhanlı Otel’de gerçekleştirildiği öğrenilen toplantıya Abdüllatif Şener de katıldı. Vakit’in haberine göre, Şener “şeref misafiri” olarak katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Şener’e “katılım belgesi” takdim edildi. Katılım belgesini Yıldız Rotary Kulübü Başkanı Aytuğ Atabek’in elinden alan Şener’in “Rotary Dernekleri Şeref üyesi” de seçildiği iddia edildi. “ABDüLLATİF BEY’İ BAĞLAYICI BİR ŞEY SöYLEYEMEM” Yıldız Rotary Kulübü Başkanı Aytuğ Atabek, konuyla ilgili sorularımız karşısında “Abdüllatif Şener Bey’i bağlayıcı bir şey söyleyemem. Bu bir toplantıydı. Rutin bir toplantı. Rotary Kulübü bir sosyal hizmet kulübüdür” dedi. Atabek, “Abdüllatif Bey’e sorun bu soruları. Neyin nasıl bilinmesini istediğini o size söyleyecektir” ifadesini kullandı. “Sayın Şener’e hangi çalışmasından ötürü ‘üstün başarı belgesi’ verildi?” şeklindeki sorumuz üzerine önce “belge verilmedi” diyen Atabek, “Fotoğraf var, hem de siz takdim ediyorsunuz” hatırlatmamız karşısında “O katılım belgesidir. Konuşmacı olduğuna dair bir belgedir” dedi. http://www.bugun.com.tr/haber_detay.asp?haberID=20477 Abdullatif Şener'e Rotary Kulübü ödülü Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in geçtiğimiz ay katıldığı Rotary Kulüpleri toplantısında ''şeref üyeliğine seçildiği'' iddia edildi. Vakit Gazetesi'nin haberine göre Ankara'daki Tandoğan, Kale ve Yıldız Rotary kulüplerinin organize ettiği ve basına kapalı olarak 19 Şubat'ta Büyükhanlı Otel'de gerçekleştirildiği öğrenilen toplantıya Abdüllatif Şener de katıldı. Gazetede yer alan habere göre Abdullatif Şener'in 'şeref üyeliğine seçildiği'ni iddia etti. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=668899 __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-03-08 13:53 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| çok ilginç ya ![]() başlığı iskandinav birinin adı soyadı gibi algıladım Mr. Hainsen Masonsun gibi ![]() __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
![]() Ayrica bu ülkede mason/sabetayist olmayan varmi? Yalcin Kücük´ler sagolsun. __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| |
|
| #5 | |
| "Hainsen masonsun" değil de "mason isen hainsin" olsa daha doğru olurdu herhalde. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Ben bu vakitsiz ötenlere çok şey söylerdim ama neyse.... Abdüllatif Şener, bu ülkede şerefiyle yaşamış ender, sağ siyasetçilerdendir Kendisi, Galataport ihalesinde kamu menfaati olmadığı için, iptal edilmesini istemişti. Gerçekten de "kamu menfaati" denen bir durum yoktu. Fakat engelleyemedi. Keşke Cumhurbaşkanım olsaydı kendisi... Gelelim şu vakitsiz ötenlere ; Siz Muhterem Erdoğan Hazretlerinin, Amerikan Yahudi Kongresinden "üstün cesaret ödülü" aldığını bilmiyor muydunuz??? Eee...ona neden sesinizi çıkarmadınız peki? Demirel'e "münafık" demişsiniz...Siz nesiniz peki? __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Masonlukla ilgili pek çok şey gizli saklı olduğundan ve mevcut bilgiler de çoğunlukla spekülasyon ya da hayal ürünü tandanslı olmasından ötürü bu kuruma yakın derneklerden alacağınız bir ödül başınıza bela açabiliyor.. Ben de Şener'in böyle biri olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki Mason olmanın nesi kötü? |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| vakit gazetesine bak.Sanki Amerikada vakit. __________________
Z. |
|
| #9 | |
| Vakit gazetesi amerikada vakit gibi olsaydı masonların aleyhine yayın yaparmıydı? Ya vakit gazetesini bilmiyorsunuz ya da masonluğu. Sayın İVANOV; Demirel'e münafık diyen Vakit Gazetesi değil, Hasan Celal Güzel... Vakit düşmanlığınızdan bunu sanıyorum görememişsiniz ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Hasan Celal Güzel kim sayın redyellow? En büyük komünistlerden birisi mi ![]() Siz de biliyorsunuz ki, Vakit, Demirel' e ilk defa saldırmıyor. Birkaç kez daha bu tür olaylar yaşanmı, hatta Demirel dava bile açmıştır gazeteye... Ben bu vakitsiz ötenlere ne söyleyeyim... Amerikan Yahudi Kongresinden "üstün cesaret ödülü" alan muhterem Erdoğan hazretlerine gıkını çıkarmayan, onun düşmanlarını binbir türlü şeyle itham eden gazeteye ne söylenir. Abdüllatif Şener gibi şeref ve namus abidesi bir siyasetçiyi bile saçmasapan iddialarla küçük düşürmeye yeltenmek, hangi ahlakla, namusla bağdaşır!? __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|