"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Temel Life TV Show adlı yarışma proğramına katılır.Ödül 1 trilyon liradır.Sizde denemek isterseniz işte sorular. 1) Yüzyıl savaşları ne kadar sürmüştür? a- 116 yıl b- 99 yıl c- 100 yıl d- 150 yıl ( Temel bu soruyu pas geçer) 2) Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ? a-Brezilya b- Şili c- Panama d- Ekvator ( Temel seyirciden yardım ister ) 3) Rusların ekim bayramı hangi aydadır ? a- Ocak b- Eylül c- Ekim d- Kasım ( Temel telefon hakkını kullanır ) 4) Kral George IV ‘ün doğru adı nedir ? a- Albert b- Georg c- Manuel d- Jonas ( Temel iki yanlış şıkkı silme hakkını kullanır) 5) Kanarya adalarının adı hangi hayvandan gelir ? a- Kanarya b- Kanguru c- Fare d- Fok balığı ( Temel oyundan çekilir ) İsterseniz doğru cevaplara bir göz atın 1) 116 yıl,2) Ekvator,3) Kasım,4) Albert,5)Fok balığı . İtiraf edin kendinizi Temel’den daha zeki sanmıştınız değimli.:-) |
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben 4.'de yanıldım ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| Guzeldi walla tongaya dusurdun beni |
| #4 | |
| Temel'le Dursun Amerikada itfaiyeci olarak çalışıyorlar.Bir gün çocuk bakım evinde yangın çıkmış,tabii yangına müdahale etmek ve çocukları kurtarmak için hemen olay yerine intikal etmişler. Temel Dursun'a " Ula sen yukarı çık,çocukları bana at ve ben yakalıyayım ve çocukları kurtaralım " demiş.Dursun çıkmış yukarı,ikinci kattan atıyor çocukları,Temel tutuyor.Dursun bir tane zenci atmış,Temel tutmamış " herhalde yakalıyamamış !" diye düşünerek başka bir zenci çocuğu atmış Temel yakalasın diye.Temel buna da el uzatmamış. Dursun " Ula Temel ! Niye cecükları yakalamayisun ? " diye sormuş.Temel cevap vermiş:" Dursun,yananları atma ki zaman kazanalum da !".:-) :-) :-) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Beşte sıfır,tam bir nakavt. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Beşte beş. Daha önce duymuştum çünkü. (ukelalık mı yaptım şimdi?) |
| #7 | |
| Sayın kaan ! Önceden duyduysan,yangın söndürmeye katıl.Belki zencileri kurtarabilirsin.:-) |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Daha önce duyduğum Temel Yarışmada idi. İtfail fıkranız güzeldi. Hâlâ gülüyorum. teşekkürler. |
| #9 | |
| Temel'le Dursun bir gün sokakta bir penguen bulmuşlar ve onu karakola götürmüşler.Komiser onlara " Bu hayvanı çabuk hayvanat bahçesine götürün ! "demiş.Akşama doğru komiser pencereden dışarı bakmışki,Temel'le Dursun pengueni ortaya almış gezdiriyorlar.Pencereyi açıp onlara çıkışmış " Ula uşaklar ben size o hayvanı hayvanat bahçesine götürün demedimmi ?".Temelle dursun kızgın şekilde atılmışlar " Tamam götürdük komiserim ! Şimdide sinemaya götüreyruz ". ---------------------------------------------------------------------------- Not: Gülmek her zaman güzeldir. |
| #10 | |
| Temel ile Dursun bir petrol firmasında soğuk Alaska topraklarında petrol boru hattında çalışmaktadırlar.Aylarca kadın yüzü görmemişlerdir.Bir ara izin verilir ve en yakın şehre eğlenmek için giderler.Nihayet hayat kadınlarının bulunduğu eve uğrarlar.Evin hizmetlileri kendilerini buyur edip bir isteklerinin olup olmadığını sorarlar. -Temel " beyaz kadın varmidur ?" - Görevli "evet vardır." -Temel "ya siyah kadın varmidur ?" -Görevli "evet o da vardır." -Temel "peki ozaman,siyah beyaz kadın varmidur ?" Görevli şaşkın şaşkın bakarken Dursun devreye girer ve - "Ula Temel sana kaç defa söyledim ama benu dinlemedun.O penguen idi." |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|