"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: TURKEY
| Kim Bunlar? Alıntı:
http://www.haberx.com/w/2644/kim-bunlar-.htm | |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| Kozmik kimligimiz mi?Eskiden Turk insanı yalan soylemezdi harbici ve dobraydı ama simdi kosullar degisti yasam daha da zorlastı, insanlar işleri için birbirlerini çigner oldu ve kozmik kimlik kalmadı benim dusuncem tabi bu |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| ''Aç köpek ,fırını deler'' bu atasözü her şeyi açıklıyor. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| selam arkadaşlar, Toplum olarak hepimiz en koılay yoldan nasıl para kazanabilirz i düşünüyoruz. En rezil işi yapan insanlar bile eğer paralı ve zenginlerse itibar görüyorlar. Ne kadar para kazandığın değil parayı nasıl kazandığın önemli bence. Toplum bu şekilde yozlaşmaya gittiği için Türk' lerin eski dürüst , güvenilir özellikleri giderek zayıflıyor. Buna çok üzülüyorum |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın TURKS ! İnsanların önü tıkandığında,devlet insanlar için değil de insanlar devlet için çalştırıldığında,Partizanca tutum sergilendiğinde ve partililer köşe döndüğümde,hele hele dinci kesimler işbaşına gelip İmam Hatip mezunları baş köşeye alındığında bu işler kaçınılmaz olur. Üniversiteler bilim yerine siyaset üretmeye,yargı bağımsızlığını kaybedip siyasallaştırılma gayretlerine girildiğinde ve adalet vicdan ile cüzdan arasına sıkıştığında,dediklerinin artması olağandır. Saygılarımla. |
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Ben şunu merak ediyorum. Toplum yıllarca bir uyutulma politikasıyla uyuturldu. Artık insanlar sadece evleri ve sokakları dışında toplumsal olaylara kulaklarını tıkamış durumdalar. Sadece magazin programlarını seyredip, bol ödüllü yarışma programlarında ödül alabilmek için şekilden şekile giriyorlar. Ünlü olmak hevesi gayreti içindeler. kitap okumak denildiğinde magazin gazeteleri ve beyaz diziler algılanıyor. Gençler bir araya geldiklerinde akşamki dizilerden ve en son aldığı şu çok meşhur kot pantolandan bahsediyor? Toplum olarak nereye gidiyoruz? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|