"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Youtube Açıldı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Bu yasaklarla bir yere varılıyor sanki. Her yasağa bir alternatif bulunur. __________________
Bir şey yapmalı. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hayırlı olsun... en sonunda kavuştuk youtubemize ![]() Bakalım tekrar ne zaman kapatılacak, merakla bekliyoruz ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Gidip o kadar tüneller bulduk indirdik. Nasılsa bi daha kapatacak aklı evvel bir yargıç çıkacaktır kenarda tutacağım. Yakında gerekli olur yine. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| tam da olmamasına alışmıştık ![]() __________________
Benim geldiğim yerde bir hayalinin olması seni zeki göstermez, hayalinin gerçekleşmeyeceğini bilmek...bu eder. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Youtube suzluk çekiyorduk kaç zamandır, içimiz ferahladı. Umarım kapanmaz bir daha. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| yine kapalı sanki __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #7 | |
| Yok yok şu an normal.. sayın emotional. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| bende hala bu siteye erişim engellenmiştir diyor. www.youtube.com değil mi? yoksa diğer bi siteden giriliyordu ondan mı bahsediyorsunuz? __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Sizin bilgisayarınızda bir şey mi var acaba? __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İyi oldu iyi, hasret kalmıştı herkes... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|