| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Temel Life TV Show adlı yarışma proğramına katılır.Ödül 1 trilyon liradır.Sizde denemek isterseniz işte sorular. 1) Yüzyıl savaşları ne kadar sürmüştür? a- 116 yıl b- 99 yıl c- 100 yıl d- 150 yıl ( Temel bu soruyu pas geçer) 2) Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ? a-Brezilya b- Şili c- Panama d- Ekvator ( Temel seyirciden yardım ister ) 3) Rusların ekim bayramı hangi aydadır ? a- Ocak b- Eylül c- Ekim d- Kasım ( Temel telefon hakkını kullanır ) 4) Kral George IV ‘ün doğru adı nedir ? a- Albert b- Georg c- Manuel d- Jonas ( Temel iki yanlış şıkkı silme hakkını kullanır) 5) Kanarya adalarının adı hangi hayvandan gelir ? a- Kanarya b- Kanguru c- Fare d- Fok balığı ( Temel oyundan çekilir ) İsterseniz doğru cevaplara bir göz atın 1) 116 yıl,2) Ekvator,3) Kasım,4) Albert,5)Fok balığı . İtiraf edin kendinizi Temel’den daha zeki sanmıştınız değimli.:-) |
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben 4.'de yanıldım ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| Guzeldi walla tongaya dusurdun beni |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Temel'le Dursun Amerikada itfaiyeci olarak çalışıyorlar.Bir gün çocuk bakım evinde yangın çıkmış,tabii yangına müdahale etmek ve çocukları kurtarmak için hemen olay yerine intikal etmişler. Temel Dursun'a " Ula sen yukarı çık,çocukları bana at ve ben yakalıyayım ve çocukları kurtaralım " demiş.Dursun çıkmış yukarı,ikinci kattan atıyor çocukları,Temel tutuyor.Dursun bir tane zenci atmış,Temel tutmamış " herhalde yakalıyamamış !" diye düşünerek başka bir zenci çocuğu atmış Temel yakalasın diye.Temel buna da el uzatmamış. Dursun " Ula Temel ! Niye cecükları yakalamayisun ? " diye sormuş.Temel cevap vermiş:" Dursun,yananları atma ki zaman kazanalum da !".:-) :-) :-) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|