"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Önemli !! sevgili katılımcılar belki biliyorsunuzdur; ancak yine de uyarayım istedim.. iki gün önce bir yakınımın başına geldi... MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLiKELi BiR ViRÜS KESFETTiLER . SiMDiLiK ONU ZARARSIZ HALE GETiREBiLECEK BiR PROGRAM YOK. BU ViRÜS "MATRiX 'E HOS GELDiNiZ " ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇiZGi FiLMDEN SONRA ' HARD DiSKiNiZ BiTTi ' DiYE BiR YAZI ÇIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ !..... HARD DiSKiNiZ ÇÖKTÜGÜ GiBi , ADRES DEFTERiNiZ DE YOLLAYANIN ELiNE GEÇiYOR , VE SiZiN iSMiNiZLE ViRÜS YAYILMAYA DEVAM EDiYOR . BU ViRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR KORSAN TARAFINDAN YAPILDI __________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Uyardığınız için teşekkürler. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Ease & Rebel ! Asi12'nin söylemlerine aynen katılıyorum.Dünyada pek çok konuda kaos yaratanlar ve sevenler mevcut.:-) Saygılarımla |
| #4 | |
Ayrıldı
| sevgili türesin, iyi ki varsınız .. yoksa kim bize ilgisiz konularda bile laf çarptıracak ve bizi gülümsetecekti :-) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Teşekkürler Sn Elaşina. SAYGILAR... __________________
Herkes dünyaya mutluluk getirdi; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Aradan bir yıldan fazla zaman geçmiş. Ölmüştür o virüs. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yazılım katmanında donanıma etki edecek bir virüs tasarlanması imkansızdır. Yani dünyanın en iyi hackerını bile getirseniz ve hatta uzaktan da değil, bilgisayarınızın başına geçirseniz, windows üzerinden sabit diskinizi bozamaz. Yapabileceği en kötü şey format atmaktır. İşletim sistemleri kullanıcının donanıma etki etmesine izin vermez. Donanıma etki etmek için kullanıcı arayüzlü işletim sisteminizi kapatıp, assambly kodu kullanmalısınız. Derlenmiş hatalı assembly kodlarını bile işletim sistemi katmanında çalıştırırsanız sisteminiz duracaktır, donanıma zarar vermeniz imkansız hale gelecektir. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
| |
| #10 | |
Ayrıldı
| Arkadaşlar, bu mesajın üzerinden 1 seneden fazla geçmiş. Farkında değil misiniz ? (Doğançay arkadaşımız sırf bana laf atmak maksadıyla konuyu canlandırdı. Asıl konu Türesin'in dönmesiydi - Onu buraya da taşımış mesele bu.- Ancak meseleyi biz Ö.M yoluyla hallettik gerek yok buraya taşımaya ) Virüs'e gelince bizzat arkadaşımın başına geldi bu olay, ben bilemem- belki tesadüftür, patlayıp çatlayacağı vardır bilgisayarın. Bilgisayardan anlamıyorum- anlayan arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış . O dönemde başkası zarar görmesin diye yazmıştım buraya. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|