| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
‘Sabit ücret’e karşı imza kampanyası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: sakarya
| Tüketİcİler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, sabit telefonlardan alınan sabit ücretlerin iptali için düzenlenen imza kampanyasını Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi üzerinde açtıkları stantla başlattı. Tüketicilerin, her hangi bir hizmet ve konuşma bedeli karşılığı olmaksızın, sadece telefonunu iletişime hazır bulundurmak için alınan sabit ücretlere karşı tepkisinin giderek arttığını belirten Kaya, şunları söyledi: ''Tüketicilerin, 'sabit soygun' olarak yorumladıkları bu ücrete karşı tepkisi harekete geçiyor. Standart tarife üzerinden sabit telefon hizmeti alan bir tüketici, konuşma bedelinin yanı sıra, KDV dahil her ay 14,17 YTL ücret ödüyor. Bir yıl boyunca ödenen sabit ücret toplamı ise 170,04 YTL'ye ulaşıyor.'' Kaya, tüketicilerin kampanyaya ''www.sabitsoygun.org'' adlı internet sitesinden de katılabileceğini söyledi. Kaya, kampanyanın 2 ay süreceğini belirtti. www.sabitsoygun.org |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Buna imza atıp; hakkımızı arayanlara, yardım edelim demektesiniz... Ben kendi adıma; tamam diyorum, herkese de söyleyeceğim çevremdeki... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende hemen imzalıyorum... __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|