"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Baykal'dan yeni bir gaf daha / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| " Diyarbakırspor ve Samsunspor düşmesin " Hemen ilave ediyorum. Türkiye 2. liginden 3. lige düşen takımlar, 3.ncü ligden Amatör kümeye düşen şehir takımlarınada bu hak tanınsın.Gelin bu yıl hiç bir takımı liglerinden düşürmeyelim. BÖYLE BİR MANTIKSIZLIK OLABİLİR Mİ ? Baykal rüya aleminde geziyor. Birisi uyandırmalı |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Ben de İzmirspor'un bakanlar kurulu kararıyla Süper Lige çıkmasını istiyorum. :-) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Kürt Halkına haklarını nasıl vereceğiz diye düşünmektense haklarını aramalarına karşı nasıl uyutabilirizi düşünmeyi yeğlemiş... __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben de Bingölspor'un amatör ligden alınıp 2. lige yükselmesini istiyorum.Hatta transfer için para da versinler. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Türkiye avrupa birliği müzakerelerinde, avrupa birliğinden ordu telekom gücü spor un şampiyonlar ligi şampiyonu ilan edilmesi şartını koymasını istiyorum. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Goodfather ! Bende bu konuya değinecek bir konu açacaktım.benden hızlı davranmışsın.Sayın artena,Ease & Rebel 'de bir başka konuda kaosu sevdiğini söylemiş.Kendilerinin CHP'yi tuttuğunu sanmıyorum ama genel kanım şu ki sol söylemlerde bulunanlar genelde kaosu sever.Sayın Deniz Baykal'da kaos sevenlerden olduğu için hep kaos yaratmaya yönelik söylemlerde bulunur. Şöyle yapsa daha iyi;maden o tekımların düşmesine gönlü razı olmuyor,iş bankasındaki CHP hisselerinin bir kısmını satarak o takımlara seneye düştükleri lige tekrar çıkmaları için iyi futbolcular transfer etmesine yardımcı olabilir. Zannederim böyle bir şeye de asla yanaşmaz.Sayın Baykal'ında kaos'unu sevsinler.:-) :-) :-) Saygılarımla. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-05-06 16:47 . |
|
| #7 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Ülkemizde özellikle 80'lerden sonra herşey "ayağa düştü." Politika da bundan nasibini aldı kuşkusuz. Baykal'ın bu konudaki demecini ağzından duymadım ama bir spor programında üç CHP'linin bir masanın arkasına oturarak, ve ekranlara da "bön bön bakarak" bu konudaki açıklamalarını izledim. İnsan gerçekten üzülüyor. Oy almak uğruna böylesine ucuz politika ve söylemlerde bulunmak, insanları kendine güldürmek,akıl dışı, mantık dışı, spor ahlakına da yakışmayan önerileri...çok da önemli şeyler söylüyormuş gibi tavırlar içinde yansıtmak, sanki bu ülkenin dibe vurduğunun bir göstergesi... Hep "bunlar da geçer!" diyoruz da, geçtiği de yok. Sanki her geçen gün bir öncekini aratıyor. | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Deniz Baykal son kozlarını oynuyor,bu siyaset anlayışı ile gelecek seçimlerde ne kadar oy alacağı mechul bir şeyelr yapmalı ![]() Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
|
| #9 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yapılması gereken şey o kadar basit ki! Sadece birleşme ve uzlaşma kültürü üzerinde bir iki kitap okumak yeter. Ama bildim bileli aynı şey: Sen ben kavgaları; senin benim teorim...-yoksa böyle bir ülkede solun esamisinin bile okunmaması mümkün mü? | |
|
| #10 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2006
| Bir Partinin Genel Başkanı böyle çok önemli bir konuda beyanda bulunacağı zaman kurmaylarına danışmalı. Baykal zaman zaman talihsiz ve gayrimantıklı konuşmalar yapıyor. Gece yatarken herhalde düşünmüştür. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|