| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| İlhan Selçuk hastanede (YOĞUN BAKIM) / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| serbest bırakıldıktan sonra olsa bile bu suçsuz çıkarmaz ki... __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Elbette. Muhakkak etkisi vardır. Akepe nin de böyle bir vebali umursadığını hiç zannetmiyorum. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| bence bu konunun yeri burası degil konu dışı bölümüdür. Hastalanmasının Türkiye Siyaseti ile ne alakası var? Açarsınız konu dısı bolumune bizde geçmiş olsun ALLAH şifa versin yazarız. Ayrıca neden AKP suçlu onu anlamıyorum. ne deselerdi? yav bu adamın suçlu olma ihtimali var ama bunu alırsak kalbinde sorun olabilir en iyisi almayalım mı dicekler? __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Allah şifa versin. Geçmiş olsun. Tüm suç AKP'nin. Darbecilere ve darbe çığırtkanlarına karışmaması lazımdı. Gelin bizi asın demesi lazımdı. __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| |
|
| #7 | |
| Darbeyi İlhan Selçuk, Perinçek ve Kemal Alemdaroğlu yapacak öyle mi? Korkuyorsunuz ve korkudan herkese saldırıyorsunuz ama, bu darbe paranoyası da kurtaramayacak sizi. Galiba, sivil darbeyle gelenler, korktukları gibi askeri darbeyle gidecekler sonunda. |
|
| #8 | |||
| Alıntı:
| ||
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| 83 yaşında nalları dikti dikecek bir zat-ı muhteremden ürken zihniyetlerin yarın olası genç ve dinamik muhalefet karşısında tıpkı Deniz 'lerde olduğu gibi bezlerine kaçırmayacakları kim garanti edebilir ki ? Faşistler oldu olası ürkmüştür , özgür düşünceden ve de daha çok ürkecekleri de aşikar. __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
| #10 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İlhan Selçuk son dönemde büyük bir stres yaşadı kalp spazmı geçirmesi normaldir.Böyle bir duayene bunları layık gören zihniyet utansın diyorum sadece.En kısa zamanda iyileşirde ölümünü bekleyenlere birer paket kına gönderir. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|