"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
EXPO-2015 Milano'nun/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Hatay
| EXPO 2015'i Milano yapacak 31 Mart 2008 Pazartesi 19:04 Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak gösterilen EXPO 2015 İtalya'nın Milano kentinde yapılacak. EXPO 2015 için ilk gelen haber İzmir'in kazandığı yönündeydi. İzmir bir anda sevince boğuldu ancak hemen ardından bunun yanlış alarm olduğu ve açıklamanın henüz yapılmadığı açıklandı... Ve resmi sonuç açıklandı; Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak gösterilen EXPO'yu İtalya'nın Milano kenti kazandı. 151 üyenin oy kullandığı elemede delegelerin 86'sı Milano'ya oy verirken 65 delege tercihini İzmir'den yana kullandı. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=135073 kimse böylesine önemli bir haberi tartışmaya açmamış,haber galiba bazılarının pek hoşuna gitmedi yada gittide sevinçten mi açmıyorlar ![]() Expo-2015 milanoya verildi,niye acaba? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Şaka mı yapıyorsunuz siz. Daha yeni gördüm haberlerde, İzmir kazanmış(tı). __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |
| |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Alıntı:
O kadar da sevinmiştik.. Milliyet' te de gördüm şimdi aynı haberi. 1 Nisan şakasıdır belki ![]() __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Nüfusunun 10-15 milyonunun.. İĞRENÇ .. Yaratıkların oluşturduğu... Bir ülkeye... Bu tür ÇAĞDAŞ organizasyonları hiç verirler mi?.. Buyrun görüntüleri iyi izleyin... http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=191770 Avrupadan .. Ülkemiz böyle görülüyor... Lanet Olsun!.. ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Bu üzüntü neden , sanki dış politikada mürtecilerin ilk bozguna uğradıkları olay buymuş gibi ! ABDullah Gül efendinin dışişleri bakanlığı döneminde kalemize yediğimiz "altın gollerin" haddi ve hesabı yoktu. Bu hükümetin kendi başına inisiyatif kullanabilecek mecali yoktur , batılı devletlerin gözünde de zerrece kıymeti olmadığı gibi. 2015 için avrupa 'nın AKP sayesinde Türkiye 'ye biçtiği çok ayrı bir konum varken böylesi ciddi organizasyonların o günlerin Türkiye 'sine teslim edilmesinin akıl ile bağdaşır bir yönü var mıdır ? Bir AKP başarısızlığı daha , yazıklar olsun bu çobanları başımıza dikenlere ... __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| maalesef bir sonraki bahara kalmıştır. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
Aysun Kayaci haranisiniz sanirim! Muhalefet ile iktidar elele verip emek harcadilar. Maalesef olmadi. Bu olayda bile nefret kusmadan geri kalmiyorsunuz. __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim,bu kadarla sıyırsak paçayı ben onada razıyım ama kapıda daha büyük bir tehlike var kanımca... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|